Gullununannesi Ayseseyittem hayır canım ağrım falan yok. Kusmalarım bulantılarım durdu sadece ondan rahatsızım. Sabaha kadar nasıl durucam bilmiyorum🥺
Ayseseyittem Symanr06 kese gördüm 1 hafta sonra gidecem cnm kısmet olursa ama bnm böbrek ahrim var normal mi aceba
Symanr06 Ayseseyittem ayy inşAllah bende gittiğimde görürüm kalp atışını duyarım bol bol su iç canım benim hamilelikten öncede böbreklerimde sıkıntı vardı doktor su iç uzan dinlen diyordu
Sinem_45 Ayseseyittem Uygulamaya göre 7+5 canım geç öğrendim biraz bende ilk kontrolüme gidicem pazartesi günü 5 sene sonra gelen mucizem kendisi ❤️ Göğüslerimde mükemmel bir ağrı sızı var çok ayakta kalınca bel ağrısı arada mide bulantısı ve çok çabuk acıkma hissi 😂
3MelekAnnesiiii Sinem_45 adetime 1 gun kala ogrendim ogrendim vanim 198 di. Bu pzt ilk kontrolum var cok heyecznliyimmm
BesteOz 5+3 keseyi gördük ama bebişi daha göremedik. İki hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz bebişi de görürüz inşallah. Hiç sormayın mide bulantısı, kusmaktan canım çıktı :( doktor ilaç verdi onunla hafifliyor biraz ama mahvoldum bulantıdan🥺
Sinem_45 Ayseseyittem Bazen kalça ağrım oluyor bacağıma doğru ama çok nadir böbrek ağrısı hiç olmadı şimdiye kadar 🤷♀️
Barismom Ayseseyittem çok şükür gördük kalp atışıınıda duyduk 7+5 iz. Göğüslerde kasık ve belde ağrı var bide b gün sağ bacağım ağrıyor çok anlam veremedim
Barismom Ayseseyittem acaba az mı su içiyorsunuz ondan mı oluyor böbrek ağrısı susuz kalınca olur çünkü