Badem_gozlum_ Detaylı da böbrek büyümesi çıktı radyoloji pek bı yorum yapmadı bu durumun geçici olduğunu yine de 4 5 ay sonra kontrole gelirsin dedi. Yine de aklıma takıldı yaşayanlar yada çevresinde bu durum başına gelen oldu mu?
CayGetireyimMi Badem_gozlum_ bebis erkek mi? Genelde erkek bebeklerde çıkıyor doğuma kadar normale dönüyor. Dönmezse de erken sünnet yapılıyor canım. Yani büyük bir sorun degil
Daisy0000 Badem_gozlum_ Erkek bebeklerin genelinde oluyormuş ,bende de var . Doktorum doğumdan 2 hafta sonra ,göbek bağı düşünce sünnetini yaptır ,geciktirme ,böbrekleri rahatlar dedi
Bsragrkan Badem_gozlum_ canım benimde öyle dedi 20 haftalık ultrasonda büyüme var dedi perinatolog ama gittim kendi doktoruma yok bir şey dedi büyüme görmüyorum dedi erkek bebekler de çok görürüz yaklaşık ½ ay sonra çoğu geçer dedi doğum dan , önemli bir şey değil dedi ama gene de insan üzülüyor
Badem_gozlum_ CayGetireyimMi kız canım benimki umarım doğuma kadar kapanır. Ona bı zararı olmasın da.
Daisy0000 Badem_gozlum_ Üzerine basa basa sorduk sıkıntılı bir durum değil, sorun etmeyin dedi doktorum 🫶🏻inşallah bir sorun olmaz ve geçer
Badem_gozlum_ Daisy0000 inşallah canım beni perinatoloji biraz korkuttu . Bende sonraki haftalarda detaylıya girdim radyoloji iyice inceledi beni rahatlattı biraz. Yani bişi kesin değilse insanları korkutmann anlamı yok . Bana ikili testin iyi çıksa dahi bu %85 doğru felan demez mi bisiler daha da dedi de neyse .
Badem_gozlum_ Bsragrkan evet canım bişi varsa elbette söylesinler ama kesin olmadan da sadece tek bi sorun yüzünden başka şeylere yormak yıpratıcı. Emin olmadan ihmalleri sıralamak.
Bsragrkan Badem_gozlum_ öhö bana arsa teşhisi koydu bir de böbrek büyümesi. Bu Down ya da başka sakatlık dedi, Nifty testi istedi yaptırdım her şey normalken cumartesiden beri perisanım ne olacak bilemiyorum bekliyorum sonuçlarını kendi doktorum da büyüme yok sakin ol tek başına arsa teşhisi var ama o o kadar tek başına önemli değil dedi şimdi bekliyoruz 🥹🥹
Badem_gozlum_ Bsragrkan hayırlı sonuçlar alın inşallah sizde . İyi düşünün iyi olacak Allah’ın izniyle
Zehradgdrn Badem_gozlum_ benim kızıma da dedi doktor büyüme var perinotolojiye gidin diye ben gitmedim kontrollerde bir ay düzeldi bir ay büyüdü su6an 38. Haftadayım normale döndü geçen ay 3 kez ölçüm yaptı 9 mm 7mm 13 mm ölçtü bebek hareketli olunca bile ölçüm değişiyor kısacası içini ferah tut arkadaşımda hem kendinde hem oğlunda sınırın üstündeydi büyüme doğunca geçti gayette sağlıklı 🤲
Badem_gozlum_ Zehradgdrn sağolun böyle şeyler duymak çok güzel riskli gebe grubundaym zaten serklaj var bende bide bu olunca üzüldüm zaten hep kaygılı oluyrm ister istemez.