Zynp007 Mayısta doğumum var ve hala isimli hastane çıkışı yaptıramadım. Yaptırıp memnun kaldığınız uygun siteler var mı.
Binnur-cam Zynp007 lohusa_takimlari incele istersen canım istanbul anadolu yakasında yeri 10 günde teslim etti çok güzel ben beğendim..
Zynppp_0999 Yaptırmadım ama yaptırmayı düşündüğüm İnstagramda rokokoevi diye bir sayfa var yorumları çok iyi ve yaptıranlarda çok memnun sende bakabilirsin belki beğenirsin 😌
Hatmila Cerentuna ayyy çok güzelmiş güzel günlerde kullansın 🐣 kumaş kalitesi nasıl sipariş verdikten sonra kaç günde teslim ediliyor canım 🌸
HaticeC123 Bende sedefnakişevi bu sayfadan yaptırdım cok memnun kaldım gayet güzel geldiii ama sanırım 1 ay buluyo gelmesi 😊
Aysenur426868 Zynp007 baskılı yaptırmadım nakişli yaptırdım tek tulum verdim tavşanlı tulum şapkası eldiveni seklinde 200 liraya Meliza Baby diye bir sayfadan yaptırdım havale şeklinde ödemesini yaptıktan sonra 5 iş günü içersinde yolluyolar en geç 1 hafta yani hızlı gelmesi iyidi üründe iyiydi yüzde yüz pamuk kumaş diyemem ama kumaşı da kötü degil güzel memnun kaldım
Eva03 Bizde mimozahome instagram sayfasindan yaptirdik.Makina nakisi değil el nakisi yapıyorlar ama yapimi uzun sürüyor geç kalmayin derim.
ipekmom_ Bende nakisli_tasarimlar yaptırdım daha elime geçmedi ama tavsiyem geç zamana bırakmayın, çoğu yer 1aya yakın zamanda teslim ediyor yoğunluktan bende 20gün falan oldu sipariş vereli
burcin-2202 Zynp007 Merhabalar , bende burda bir annenin önerisi ile instagramda melizababy sayfasına yaptırdım , bence fiyatda uygun ve çok ilgili hanımefendi sağolsun . Sizede öneri olsun.
Aysenur426868 burcin-2202 aynen aynı sayfadan bende bu şekilde tavşanlı tulum yaptırdım 🌸güzel bence kısa sürede geldi geçen bı kaza yapmış ondan gecikme oldu ama o gecikme bile 1 haftasurdu en fazla ödeme yapıldıktan sonra 5 iş günü hazırlanıp kargoya veriyolar iyi bence
Minis122 Zynp007 bende nakisli yaptirdim.cokta guzel geldi nakisli_takimlar sayfasindan tulum sapka eldiven 185 tl ben battaniyeyele 385 tl yaptirdim
aysu_mir17 Zynp007 canım ben bebesoil den yaptırdım çok güzel geldi herseyi var içinde dezenfekte edilmiş utulenmis paketlenmiş geliyor