Esram_lina Bugün adet günümm 🙄 içimde tuhaf bir his var 8 e kadar da çalışıyorum test almaya gidemiyorum 🤦🏻♀️
Yusufayazin__annesi Esram_lina benimde adet günüm dündü test yaptım kaset ama bişey çıkmadı hala olmadim hiç adetim gecikmez veya günü degismez hatta aksine 2 gün önden oluyordum
Secilasya Bence bekleyin en az 1hafta ben de de aynı şey olmuştu gecikti iiki gün hemen test yaptım çıkmadı beklenti içinde olduğum bir şeydi çok üzüldüm ertesi ay yine gecikti bu sefer hamile değilimdir test yapmadım bir hafta sonunda hmile oldgumu öğrendim
Yusufayazin__annesi Secilasya bende bekliyorum canım 1 hafta geçsin insalal vardır gece çok ağrım vardı sol kaşığınm ağrıyordu sol belime vuruyordu
07melike Canım adetinin ilk günü ise birkaç gün bekle sonuç hemen çıkmaz bende de aynısı olmuştu ben adetimin 2. Günü test yaptım çizgi gölge gibiydi 1 hafta kadar beklesen yeter ☺️❤️ Hemen yapıp sonuç alamazsın ☺️ Sabret 💕
Esram_lina 07melike ay millet burda 1 hafta önce yapmış çıkmış ya ben de heyecanlanıyorum ister istemez 😅 adetime 6 gün kala yapmıştım negatifti ümidimi kesmiştim ama kızlar yanılma oluyor erken yapmışsın diyince yeniden ümitlenmeye başladım ister istemez
07melike Esram_lina Canım normalde adet gecikmesinden 2 hafta sonra tam belli oluyor ☺️ Testte çıkmazsa kan ver bence 😊
Yusufayazin__annesi _Melikee_ inşallah ya sol kasık ağrım var şimdi deil şimdi adet olcam diyeium aşırı idrsrs cikiyorum akıntım var blmiyrum
_Melikee_ Yusufayazin__annesi benim aslında bundan birkaç gün önce kasık ağrım belim cok ağrıyodu simdi cok bisey yok mide bulantım var sabah ve aksam yatmadan önce oluyo akıntım da var adet oldum olucam diyorum ama bisey yok