Babyykmz Tinkiminki6 kiz allah askina cinsiyetleriniz ne zaman belli oldu bende aralikta hamile kaldim dogumum eylulde doktor erkek hissediorm dedi ama net degl😃
elifaydinn beyza6078 bende aralıkta hamile kaldım şuan 12. Haftadayım 1 kızım var bu hamileliğimde de kız hissediyorum ama çok da merak ediyorum ☺️☺️
Fik 3kuzuAnnesiyim 🤭🤭 bakalım hayırlısı artık öğrenmek istiyorum devlet yine cihazlar kötü diye başından atarsa çıktığım gibi özele gideceğim 🤣
Babyykmz Pnr_KMRC1 yaaaa arkadaslarrr diye seslenmek istiyorum 🤣 aralikta hamile kalanlar cinsiyetleri ne ara ogrendinizzz benim doktorum erkek hissediorum ama bir 10 gunu daha var dedi dogumunuz eylulde miii 😃
Eylul_- 3kuzuAnnesiyim 08.08.1999 doğum tarihim. 24 Aralık son regli tarihim ama geç döllenme olmuş 27 aralıktan hesaplıyorum kese 11+4 şuan. Bakabilir misiniz ? ^^
Osultan Ekimde hamile kaldım kız 🥰 temmuza gelen doğumlar çoğunlukla kız ,Ağustos gibi ise erkek bence 🥰
Annesininkuzusu06 Osultan evet benimde Ekim’de son adet tarihim kızım olacak Allah’ın izniyle 🙏♥️ sağlıklı olsun da
Babyykmz 3kuzuAnnesiyim temmuzun cogu erkek agustosun cogu kiz simdi eylulu bekliyoruz eylulde dogumlari olanlar olarak cinsiyet daha belli degl 🥰
Gulcan0511- 3kuzuAnnesiyim 3kuzuAnnesiyim bizede bakarmısınız 🤭 27 mart 92 dogum ocakta hamıle kaldım son adet 23 aralık
Pmk3 Babyykmz Pnr_KMRC1 ozaman erkek anneleri hangi taraftan döllendiniz biliyormusunuz doktor sağ dedi ağrılarım da sağdan başladı benim