Fik BernaOmer kuzu emin değilim inan yumurtalama dönemi Aralık’ta oluyor Aralık da tutunmuştur büyük ihtimal ☺️
Mcze6141 Ekim ayında hamile kaldim benimde kızım olucak sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🌸🌸2oglusumdan sonra🤭
Candan_13 Mcze6141 bende Ekim ayında hamile kaldım iki erkekden sonra geç belirlenen cinsiyetinle kız olacak inşallah
Fik Seter 🤭🤭🤭 benim 1 düşüğüm var bu da ikinci hamileliğim ilki sağlıklı olsaydı şuan kucağıma alacaktım ☺️ kısmet yaradan en iyisini bilir şüphesiz
_crazyangel bsraa16 son adet tarihlerimiz aynı canım başlangıcı 31aralıktı bakalım ne çıkacak cinsiyetlerimiz
Happymomleyla _crazyangel ya kordon bağı denk gelmiş göremiyorum dedi pozisyondan ötürü ama kız gibi duruyor dedi 😅🧿
Badenbamqmq Mustafayigitvebeytugannesi Mevsimsellll aynı rüyayı bende gördüm erkekti eşime benziyordu emziriyordum bakalim ne olacak hiç farketmez sağlıkla gelsin yavrumuz
Mevsimsellll Badenbamqmq ciddi misiniz 😍😇 bende öyle gördüm ya eşime diyorum o hayır kızım olucak benim diyor kız istiyor oda 😂