elifsen kızlar ovulasyon testi alacağım. bir gebenin günlüğü varmış güvenilir mi? tavsiyelerinizi bakliyorum
Deletedmom_85 elifsen kesinlikle ınnovıta seni asla yanıltmaz bu test diğer hiçbir test bu kadar net renk vermiyor. Ve aşırı hassas neyse onu gösteriyor. Örnek atayım
minikmucizeemaak elifsen ben araştırdığımda bir gebenin günlüğünü çok öven gördüm bende bu ay aldım başladım. Bir gebenin günlüğü ebru hanımınkinden çok memnunlar Şuanlık bende memnunum daha yeni başlıyorum pik görmedim umarım onuda görürüm sonra da gebelik testindeki Çift çizgileri sağlıkla:)
Minigininannesi elifsen laboquick al bence bu ay kullandım suan hamile çıktı testim ben çok memnun kaldım trendyoldan aldim
ttugba92 ben clearblue digital kullanmistim. memnun kalmistim acikcasi. net fertil 2 gunu gosteriyordu. bir kutu da 7 adet cubuk var. 11. gunu basliyordum yapmaya 14-15. gun gulen surat cikiyordu
esmerella37 Deletedmom_85 evet bunu bende kullanıyorum cok hassas gercekten hamile kalamadım ama bundan dolayı degl yani bi sorunm var sanırım ondan kalamıyorum
Deletedmom_85 elifsen bu canım. Evet güvenilir hiçbir teste guvenmem ama bu test aşırı hassas seni hiç ikilemde bırakmıyor neyse o
Deletedmom_85 esmerella37 evet canım ben hep bunu kullanırdım bıraktım artık yumurtlama kaynaklı sorun yok çünkü sebepsiz infertilite bizimki de. Senin sorun belli mi var mı canım
arirangg Sevalturgutalp Aynı gebelik testi gibi yapılıyor. 3-4 damla idrar damlatılıyor ya da idrara batırılıyor testin şekline göre. Yumurtlama günün gelince iki çizgi de koyu oluyor. Her gün yapıp iki çizginin de koyu olduğunu bulduğun güne kadar devam etmen gerekiyor. Bulunca da ilişkiye giriyorsun
Tufan_aras Bende bir senedir uğraşıyordum ovülasyonu kaçırıyordum sonunda adet bitikten 4 gün sonra 1 gün arayla ilişki tavsiye etti doktorum o şekilde gebe kaldım isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah 🤍🤲🏻