Aysenurunal Selam kızlar hamileyim cinsiyeti bilmiyorum henüz rüyamda ultrason da gülen bir bebek ve erkek bebek pipisi gördüm ve erkek bebek olacağını söylediler bana çok etkilendim bu şekilde gören var mı🙏🙃
Kiraz53 Aysenurunal rüyaya fazla takılmamak lazım bende hep altin gördüm kızın olacak dediler oğlum oluyor 😁😁😁😁😁😁
hilalklkn Omermomm_ ayy ben daha hamileliğimi öğrenmeden önce kız bebek mevlidi görmüştüm. Öğrendikten sonra 2-3 kere daha kız gördüm. Hatta isim bile gördüm. Ama ufaklık kendini göstermek istemiyor 😂😂 17+6 olucaz hala bacakları kapalı. Utangaç biraz sanırım 😂😂
hulyaakgn34- Ben de rüyamda kuzu görmüştüm ve rüyamda kuzunun yüzü erkek bebek yüzüne bürünüyordu daha sonra da tekrar yine erkek bebek pastası görmüştüm hatta üzerinde erkek adı yazıyordu sonradan öğrendim ki oğlum olacak görülen rüyalar doğru çıkabiliyor 🌸🥰
Zeynepozcan Aysenurunal kız ben rüyamda hamile olduğumu gördüm çıktı, erkek olduğunu gördüm o da çıktı dün öğrendik
Linaa90 Aysenurunal ben rüyam da erkek gördüm daha cinsiyet bilmiyoruz canım ama 2 dir rüyamda düşük yaptığımı görüyorum 😢sanırım annelik endişesi
Seval2468 Aysenurunal ilk oglumuda simdide hamile kalmadan önce gördüm rüyamda gunum gelmemesine rağmen test yaptım pozitif çıktı. Aynı şekilde daha 5 haftalikken cinsiyetlerinide gördüm ikiside erkekti ve doğru çıktı . Benim ama genel anlamda rüyalarım hep gerçek olduğu için bana normal geliyor
Merimii Seval2468 bende ilk kızımda daha hiç bir belirti birşey yokken rüyamda hamile olduğumu görüp test yaptım reglime daha 1 hafta vardı silik çizgiyle öğrenmiştim öğrendiğim gün içime kuş olacağı doğdu çevremdeki herkes erkek bu bebek demesine rağmen kızım oldu şimdi 8 haftalık hamileyim 1 ay önce daha hamile olduğumu bilmiyorken 2 kere rüyamda erkek bebek gördüm bu da sonra hamile olduğumu öğrendim eğer bu bebeğimin de cinsiyeti doğru çıkarsa bende çok şaşırıcam kendime 😅😄
nurr0101 Aysenurunal Eşim henüz sevgiliyken kızımız olacağını görmüştü. 20+1 haftalık hamileyim ve kızımız olacak inşallah 🤲😇
mercimekkoftesi1 İlk hamileliğimde görmüştüm bende, bi arkadaşım rüyamda pembe battaniye verip ben kızımı büyüttüm darısı senin kızına inşallah demişti. Bi kaç hafta sonra kız olduğunu öğrenmiştim 🥹
nuzunismail Aysenurunal İlk bebeğimde rüyamda erkek görmüştüm kızım oldu, yine hamileyim bunu da kız gördüm rüyamda doktor da kıza benziyor dedi benim rüyalar pek çıkmıyor 😁
Mervetnl Aysenurunal ben rüyamda kız bebek doğurduğumu gördüm yüz üstü yatıyordu sonra kucağıma alınca erkek olduğunu fark ediyordum ve oğlum oldu 🥰
umycnr94 Bende dün gece gördüm erkek hissediyorum ilk ogrendigimden beri rüyamda kız olduğunu gördüm çok sevimli güzel bı bebekti
Berfehilal Aysenurunal valla bizde de sma riskinden dolayı en başta kürtaj dediler sonuçların çıkması uzun sürer diye ben o sıra rüyamda gördüm çok sağlıklı bir kız bebek 😍 bekledik sonuçlar temiz çıktı sonra da kız olduğunu öğrendim annelere malum oluyor bence 😂