Aliasaf-mucizemm Kizlar oğlum sekiz aylık ve ben 4 haftalık hamileyim aralarında bir buçuk yaş olacak kazayla oldu dedikleri var ya hah işte o planlı birşey değildi çok korkuyorum aranızda benim gibi olan varmı çok ağlıyorum uykularım kaçıyor resmen
tugtug Aliasaf-mucizemm yani iyi tarafından bakarsak en azından birlikte büyüyecekler 🤷🏼♀️ çok kardeş var bu yaş aralığında boşverin korkmayın olmuş artık ☺️
Turna44 Aliasaf-mucizemm bende 10 aylıkken hamile kalmıştım ilk alışana kadar çok zorlandım ama sonrası harika bişey. Hiç arkadaşsız kalmadılar beraber büyüyüp gittiler. Hiç korkma herşey yetiyorsun Allah yardım ediyor🥰
elif233233 Aliasaf-mucizemm 10 aylikken gebe kaldim .hamileligimde de sikinti yasamadim . Dogumumda ilkinden cok cok guzeldi. Kizlarim yanimda uyuyorlar su anda . Buyuk kizim kardesini cok seviyor sarkilar soyluyor kucagina almak istiyor bebeke bebeke kardesim aaa minnacik aaa cok guzel diye seviyor 😅😅 1.5 yasinda su an ister istemez arada babasi kucagina alinca falan kucuk kiskancliklqr olabiliyor ama biz ustesinden geliyoruz ikisinede yetiyoruz cok sukur .
nuzunismail Aliasaf-mucizemm Benimde kızım 8 aylıkken hamile kaldım şu am 19. Haftadayım ama benim ki planlı bir hamilelikti. Neden üzülüyorsunuz ne güzel arkadaş olacaklar ben hep böyle hayal etmiştim. Sağlıkla kucağımıza alalım inş
bohemianmom Vallahi oğlum şuan 2 aylık 10 aylık olsun tekrar hamile kalmak istiyorum canım. Ne olacak beraber büyürler. Sağlıkla gelsin minik❤️
yinehamile Aliasaf-mucizemm bende 9 aylık hamile iken 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, şuan kızım 13 ,5 aylık oğlum da karnım da 22 haftalık Allah nasip ederse araları 17 ay olacak şuanlık aramızda ki tek fark ben ikinciyi isteyerek yaptım 😀
Sedadgr Aliasaf-mucizemm benim oglum 13 aylık ikinciye hamileyim 7+2 haftalık dogana kadar oglum 21 aylık olacak Allah nasip ederse Allah yardım eder
Duygukoroglu Benimde kızım şuan 13.5 aylık ve 5 haftalık hamile olduğumu ogrendim çok plansız oldu çok endişe ve korkularım var burdaki yorumları görünce bir nebze icim rahatladı ama şuan kızımı sütten kesmeye çalışıyorum onun için çok üzgünüm 😭
MUSU21 Aliasaf-mucizemm ah bacim bende oyleyim oglum 17 aylik aralarinda tam 2 yas olacak. Oglum meme canavari ne yapicam bilmiyorum cok cok korku ve panik icindeyim. Aldirma da asla yapamam saglikla gelsin allahin gucune gitmesinden de korkuyorum ama cok buruk icim.. ne yapicam nasil edicem bilmem
annesininbali27 Aliasaf-mucizemm Benim oğlum 2 buçuk yaşında 35 haftalık hamileyim ben de korkuyorum vallahi oğlum küçük eziyet li oldugu için Allah yardımcın olsun birlikte büyürler