guzelanns Selamlar, 6 haftalik gebeyim ultrasonda kese var ama bebek görünmüyor normal mii? başkalarının ultrason görüntülerine baktığımda onlarda var sanki..
BuseBasderici guzelanns canım benimde 6+2 de görüldü. Kişiden kişiye değişir kimisi 8-9. Haftalarda bile görebiliyor. İçin ferah olsun
hunilimom guzelanns benimde öyleydi canım 7.haftada altan muayene oldum öyle gördü doktorum kilolu olduğum için görmekte zorlanıyorlar galiba bugün de gittim yine goremediler şu icmemi söyledi içtim öyle görüldü bende anlamıyorum niye öyle oluyo 😭
guzelanns BuseBasderici Çok sağol rahatlattın vlh, neden göremediğimi anlamamıştım ama doktor hiç bir şey demedi..
guzelanns Lilaalya Bendede alttan muayene oldu ama görünmedi :( kalp atışı da 2 hafta sonra dedi 8 aylık oluyorum ama o zaman...
guzelanns Cansuercan Sağol cnm rahatlattın iki hafta sonra kalp atışını duyabilirmişim ama o zaman 8 haftalık oluyor 6ncı haftadan itibaren duyabiliyorsun sanıyordum
Cansuercan guzelanns ❤ anliyorum seni ben kan tesrini bile bikac saat zor beklemistim bekle endiselenme :)
songul123 guzelanns benim doktorumda 8. haftada gel dedi kalp atışı için bece sıkıntı yapma kesin görüleceği hafta 8. hafta zaten
Deletedmom2224 guzelanns çok normal benimde 6. Haftada bebek gözükmedi 7+2 de gördük çok şükür ayrıca benim alttan bakıldığında bile gözükmedi doktor geç döllenme dedi sıkıntı yapmayın
Selcukmine Hiç endişelenme canım stresede girme herkesin hamileliği çok farklı belki senin geç döllenme olmuştur hem 6. Hafta da görülmemesi gayet normal 7 de bile görülmeyebilir 8 9 haftalarda anca da görebilirsin