yagmur089 Gizem_cetinbas 13 haftalikken ogrendim 14 haftalik dedi doktr bir hafta önden gidiyor dedi o zmn zormustum doktra ısrar etmistim ben biliyordum ama genede emin olmak icin 14 haftalikken kiz dedi 18 haftalikken flnda kiz dendi 20 haftalikken bide sormustum oda kiz dendi suan 29 haftaligiz kızım olcak inşallah stn karnimdan bilmistim ben kiz olcagini bide anneler tabiki hisseder
cf__ Gizem_cetinbas 14+4 te öğrendim ama özeldeki doktorumu değiştirdim yeni doktorum 12. Haftada tahmin yapardım ben dedi
Gizem_cetinbas Momysumy İnşallah gönlünden geçen olur kız istiyorsun sanırım bende 15te oğlum olacağını öğrenmiştim hemen gidip gidip hastane çıkışı almıştım Allah’tan değişmemişti 😅 bitane oğlum var buda erkek gibi hissediyorum 😊
Momysumy Gizem_cetinbas aslinda bende çok erkek gibi hissediyorum hatta hic kız annesi olamayacağım gibi geliyordu o yüzden kabullenmekte zorlandım sanırım 😅 Oğlum 12 haftalık tı söylediklerinde ve öğrenir öğrenmez hatıra olarak bi parça birşey almıştık bunda emin olmayınca birsey de alamadık 🤭
elifserra00 Bugün öğrendim 10+4 %80 erkek bir dahaki gelişinde %100 deriz dedi. İlk gördüğümde bende anladım aslında erkek olduğunu çok çabuk gelişmişti. Bir oğlum var kız bekliyordum ama hayırlısı böyleymiş 🫶🏻🫶🏻
Yasooliii elifserra00 hatta benim ultrasonu atayım bak banada erkek dedi aynı 10 haftalıktı sonra bi gittim kız 
sinemklc Gizem_cetinbas Pazartesi 12 haftalık oluyoruz çarşamba günü de randevum var inşallah öğrenirim çok istiyorum 😅
Slakiprtci Gizem_cetinbas 16 haftalıkken erkek dedi detaylı ultrason da 21 haftalıkken de erkekmiş doğru bildi ☺️
maviruya Gizem_cetinbas oğlumda 12+0′da öğrendim. Bu 13.haftada göstermedi bakalım ne zaman öğrenicem
sumeyra07 Duygu281 yüzde olarak söylemedi kesin olarak düşünme sakın ama bir çıkıntı göremedim kıza benzettim demişti göstermemişti, sonra gördük 😌
Dmtaltn Gizem_cetinbas 11 haftada erkek diye tahmin etti doktorum büyük ihtimal erkek dedi ama daha alış veriş yapma 16 da tekrar onaylıyalım dedi