Annesininbali43 Gizem_cetinbas bende 18 haftalıkken bebeğimin %90 kemik yapısının erkek olduğunu söyledi 🍯
Ruhsuz Annesininbali43 doktoruma sordum kemik yapısından belli olmaz dedi öyle olsaydı ilk haftalar jhemen söylerdik dedi erkekle kız bebekte kemik farklı olmuyor dedi
Yazmelegi_ Gizem_cetinbas 19 dayım 2 kere gittim göstermedi bakalım önümüzdeki hafta kontrolüm var gösterecek mi
Seter Gizem_cetinbas kızımı 16. Haftada öğrendim cumartesi kontrolüm var öğrenebilirsek yine 16 da öğrenmiş olucam tabii 12. Haftada doktorumun yaptığı tahmin doğru çıkarsa aslında ya 12 de biliyormuşuz halbuki derim :)
Pnrpnr_ 14+4 teyim 4 gün önce doktor kız dedi fakat kesin bir şekilde kız diyemem bu haftalarda yanılabiliyoruz dedi, bir şeyler almak için sabırsızlanıyorum 16. Haftada netleşir diye düşünüyorum o haftayı bekliyorum 😂
Crnryyn01 Pnrpnr_ aynı haftalığız. Ve aynı cümleyi almışız bende beklemedeyim 16-17 hafta arasında gidicem
Sumiire Gizem_cetinbas 21. Haftada öğrendik biz 17. Haftada doktorum emin değilim birdahaki gelişinde bakalım demişti biraz geç oldu ama iyikende öyle olmuş yoksa kendimi tutamayıp alışverişi erkenden hallederdim😅
Sumeyye_atakul Medine05yasar esraEb devlette 3lü tarama için randevu zor bulunuyo diyolar siz nasıl buldunuz
Medine05yasar Sumeyye_atakul cnm benim doktorum 3lü tarama testime girmeden önce bir randevu kağıdı dolduruyor ultrayon bölümüne gidiyorum o da en gec 2 haftaya veriyor randevu sırasını hastaneden hastaneye değişiyor bizim bur da sistem hamilelere nerdeyse aynı gün randevu veriyor geçen hafta 3lü tarama testine gittiğimde hepsi hamileydi
esraEb Sumeyye_atakul valla ben ikili sonucumu göstermek için gittim. Ultrasonda haftamın geldiğini görünce doktorum kendisi yaptı. Sürekli aynı doktora gidiyorum ezberledi artık beni 🙈 bazen sekreterler randevu vermek istemiyor doktordan kaşeli kağıt alıyorum direkt muayene oluyorum. Hep öyle yaptım yani. Bir kez normal randevu aldım MHRS den. Diğerlerini doktor kendisi verdi
MerveSoner45 Sumeyye_atakul sabah tam 10 da randevular açılıyor geçirmeden saati girin muhakkak bulursunuz
Merveilgaz KadriyeSoyucok yaa ayni benim gibi 12+4 erkek dedi 16+4 kiz dedi daha emin degilim degisir mi diye
binnur64 Gizem_cetinbas 14 haftalıkken doktor %51 erkek demişti bugün 19+2 olduk başka bi doktor kıza benziyo dedi bacak arası kapalıydı, kesin olarak ne zaman öğreniriz bilmiyorum artık 🤦🏻♀️😅