Gizem_cetinbas denizaleyna O kadar duydum ki erkeğin arkası erkek diye kız olursa ne diyecekler bilmiyorum 😅
Nata Salam mende 16,17 heftelikdi.Bence oglan senesi.Kasimin sonunda hamile kaldim oglan dediler.Saglikli olsun herkeste
Gizem_cetinbas BernaOmer Allah’ım yarabbim bide bacaklarını bükmüş ufacık şey içimden erkek diye geçti ama inşallah gönlünüzden geçen olur
Nata Kizlar bende 3 ay tamam degildi oglan dediler,yalnis olma ihtimali ola bilirmi? 12 13 haftada tam olarak görsenebilirmi?
Gizem_cetinbas Nata Evet değişme ihtimali yüksek bana en net 19 da haftada belli olur demişti doktorum ama ilk gebeligimde 14.haftamda erkek dendi 19 da tekrar gittim doğrulandı 😊
Aleyunll Gizem_cetinbas benim ki 16 haftalığı geçiyor ama hala öğrenemedim. Devlet hastahaneleri bildikleri halde neden söylemiyorlar ki bu zamana kadar belli olması gerekmiyormuydu sizce de ?
Gizem_cetinbas Aleyunll valla bende araştırmaya gidiyorum takibim orda ama sadece cinsiyeti öğrenmek için özele gitmiştim bı muayene ücreti verdim oda olsun o kadar yoksa devler insanı deli ediyor bunuda öğrenmek için özele gidicem önümüzdeki ay
Aleyunll Gizem_cetinbas sizin ki kaç haftalık? Özelde öğrenince sonradan cinsiyetin değişme durumu olabilir mi yani yanılma durumları?
Gizem_cetinbas Aleyunll Bende o yüzden gitmiştim çünkü baya uzun dikkatli ve güzel bakıyolar emin olmak için şuan 10+4 haftalık olduk gittiğim zman 14 haftalık olucak ilk gebeligimde de 14 te öğrenmiştim değişmedi hatta özel Hastanedeki doktor bana belki göstermez diye çikolata vermişti 😅
Aleyunll Gizem_cetinbas vallahi 2 hafta sonra tekrar gideceğim yine birşey demezlerse en sonunda çareyi özele gitmekte bulucam gibi 🤭😅gerçekten detaylı bakıyorlar
Bestegeren Fatoooooommm bir test varmış 10.haftada yapılan ingiltereye gönderiliyormuş kan.Onunla beraber cuma cinsiyette belli olacak