Kades1234yasn mesudeislam evet bu doğum sancısı canım benim ilk bebekte öyle olmuştu gittiğimde nişan gelmişti 5 santim acilmam vardı hemen yatış vermişlerdi sonrasında doğum oldu
2022bebeki mesudeislam bes dakika ise artik doğum baslamis resmen evde bekleyip riske atmayin. Dakika da bir olunca zaten bebek geliyor cok riskli beklemeniz
mesudeislam Aynı şekilde sanci çekiyorum hiç bitmedi hastane korkutuyor beni evde tam sanci çekeyim dedim bebeğin hareketleri iyi idare etmeye çalışıyorum ağrı gerçekten keskin vuruyormus onu anladım
Duygu_oksar mesudeislam 40 hafta olmuş Allah korusun bebek kakasını felan yapar hazırlığını yapın duşunuzu alın hastaneye gidin bence rabbim bir avazda kurtarsın
mesudeislam Tamamdır Allah razı olsun şimdi kalkıp bi duş alayım en iyisi sonra gideyim doktorlar gergin
Sevensevilen melisa_kas ilk defa duyuyorum acilmani kontrol et tavsiyesini. Enfeksiyon açısından çok tehlikeli
melisa_kas mesudeislam valla bunu ben tarif edemem sanirim ama internete yazarsan direk cikiyor ordan bakip uygulayabilirsin
Ledeyna21 melisa_kas hastanede kontrol ediyorlar zaten kendisi bunu nasıl yapsın ebelerin parmakla ölçüsü var ve çok derine itip bakıyorlar öyle herkes yapamaz
dilinkopsunemi-bisus mesudeislam doğurdu mu acaba diye bakmaya geldim doğurmuşunnn ömürlü olsun sağlıkla büyüsün 🥰🙏🙏
mesudeislam dilinkopsunemi-bisus ayy doğurdum Allah razı olsun darısı sizlerin başına hayırlı bi doğum
dilinkopsunemi-bisus mesudeislam ben doğurdum büyütüyorum darısı anneliği isteyen evlat yolu gözleyenlerin başına inşallah 🙏