Rapunzelinanasi Zll90 sarılık olmasa bile 1 aylık olana kadar 2 saatte bir beslemelisiniz. Midesi henüz çok küçük ve sık beslenmezse vücudu susuz kalır. Siz uyandırıp besleyeceksiniz. Bana doktorum 3 aylıkken bile 4 saatten fazla aç bırakma diyordu ki 2 aylıkken bu saat aralığı 3 saatti.
KayraVeAnnesi_06 Zll90 2 saatte bir kaldırıp besliyordum , 2 aylık olana kadar bu şekilde ilerledim doktorumuz bu şekilde demişti
Sevval0308 Zll90 benim ebem 40 çıkana kadar 15 dkkada bir sonrada en geç iki saatte bir emzirmelisin demişti canım.onlarin.uyanmalarini beklesek oooooo :) 9 ay içerde uyudular yavaşça bebisini uyandır sık araliklarla bence :)
yinehamile Zll90 bebek bu ne zaman uyuyacağı ne zaman uyanacağı hiç belli olmuyor,ama sen 4 5 saat uyumasına izin verme, sarılık olmaması için en geç 2 saat de bir uyandırıp emzir.
Ozlmcgrci Zll90 gününü doldurmadan doğduysa çok normal gününü doldurana kadar anne karnında hisseder kendını bnm oğlum erken doğdu uyutuyor du sürekli günü dolana kadar günü bi doldu uykusuz geceler😂
Sevval0308 Zll90 canım ister istemez uyandırman lazım bebislerin gece gündüz kavramı olmadığı için kaldırmazsan 24 saat de yatabilir yani :)