Kızlar belki bilirsiniz normal doğum bekliyorduk. Yalancı kasılmalarım da oluyordu bebek aşağı bu sefer kesin indi dediğimde hiç kanala girmis olmuyordu ve açılmam bir türlü yoktu😅 artık salı günü bebeğin 3,5kg olduğunu öğrenince ve kanala girmeyince doktorum sezeryanı önerdi. Çünkü bekledikçe kilosu daha fazla olacaktı ve normalden sezeryana dönme olasiligi olacaktı. Benimde biraz isime geldi😂 39hafta tasiyinca son zamanlar valla gecmek bilmiyor bir an önce bebeğime kavuşmak istedim🥰 neyse bu sabah erkenden hastaneye geldik 7.10 gece ameliyathaneye girdim 7.30da bebeğimi gördüm😍 uyuşmam o kadar hızlı olduki ve ayaklarimi az da olsa kaldırabiliyordum yani ağır bir anestezi almadım ama tabiki acı hissetmedim. Sonra bebek temizlenirken doktorum hemen dikişlerimi yaptı eriyen dikişmiş. O sirada ben bebegimin temizlendigini izledim inanilmaz bir duygu Rabbim hepinize sağlıkla dogum anını yasamayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻 bebek odaya ciktiktan sonra beni de odaya almaları 20dk sürdü. Hersey çok hızlı ilerledi. Çok şükür hemen sütüm geldi ve emzirdim. Yataktan ilk kalkış zor derler benim ağrım sızım olmadan kalktım kendim bile inanamadım. Sonra yürüyüşlerle ağrılarım rahatladı. Ama zaten hiç korkmayın çünkü sadece deride bir gerginlik ve çektirme hissediyorsunuz. Akşama doğru gazım da çıktı. Cuma öğlen evime gecicem nasipse. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasamayı nasip etsin🙏🏻insallah siz de saglikla kucaginiza alirsiniz🙏🏻
Anneler ufak bir not: bebeğiniz cıkınca yanaginiza koyduklarında bol bol koklayın yok böyle bir koku🌸🌸