Asyaam28 34.hafyasa nst de sancı kasılma çıkınca doktor yatış verdi nidicard diye bi ilaca başladı ve 2 adet bebeğimin ciğerini gelististirici iğne yaptılar şuan hala hastanedeyim.bu durumda olan varsa beni aydinlairsa sevinirim kizlar
OzgeSrc Asyaam28 bende tam 34. Haftamda nstde sanci cikinca yatiş verdiler 2 cm de acilmam vardi. Hemen ignemi falan yaptilar ama ilac vermediler. Yani ha bugun ha yarin dogururm derken bidaha sancim cikmadi acilmamda ilerlememişti. 1 ay once 39. Haftamda sezaryen oldm🙂 yani korkmayn igne önlem amacli en azindan solunum skntisi yasamazsiniz nidicart acilma ve sanciyi onler
Ozgee123 Asyaam28 ben 28. Haftada yaşadım aynılarını sakın korkma canım daha sonrasında sancı çıkmadığıda oldu ama genelde hep çıktı nstde ama hissetmiyordum şuan 36+4 üm bir sıkıntı yok
Sare_34- Asyaam28 35+0 da benimde sanci cikinca bana da igne vuruldu serum takildi 37+0 suan sancilar kesilsi ilaclari biraktim
tazecikannee Asyaam28 benimde 36 da her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vuruldum tansiyonumdan dolayı hep yüksek gerdan doğuma alınabilirim bugün yine doktor kontrolüm var
Tgba-yvz9 Aynı hastanedeyim 34.haftadayim ciğer geliştirici vuruldu idrar yolu enfeksiyonundan yattım sancim vs yok
Asyaam28 Kizlar beni taburcu etti bu nidicard yazdı ilaca bakıyorum kalp ve tansiyon ilacı ama sanırım bu erken doğumu önleyici bı etkisi var.gunde 3 kez bilemiyorum fazla geldi bana ve tedirginim kullanmasam dert kullansam dert 😔😔😔
Sare_34- Asyaam28 ben sabah aksam iciyordum hatta son 4 tanesini icmedim bile sancilarim cikmadi simdide gelesi yok 😂
Sare_34- Asyaam28 hastanede sizin ilaci kullandim eve gonderirken adalat yazicam dedi tansiyon ilaci oldugunu soyledi ama kaslari gevsetmesi amacli yaziyorum dedi
MihrimahVeAnnesiii Asyaam28 İlk gebeliğimde 30 haftadan itibaren aynılarını yaşadım + her hafta kontrol nst ve serum takıldım çok şükür 38+4de kucağıma almıştım kızımı korkmayın ❤️