Nil123 Beyza12345 beni tamamen bayılttılar. Daha sonrasında uyandıgında kanaman oluyor birde hafif sancılar. Yorgun düşüyorsun biraz ister istemez. Rabbim kimseye yaşatmasın, yaşayanların da yardımcısı olsun inşallah🙏🏻
Fatmamdk Beyza12345 Tamamen bayıltıyorlar genellikle doktorlar riske atmıyor. Ama ben kürtaja karşıyım anestezi vücuda ve beyine zarar veriyor dedi doktorum. Düşük zor ve sancılı ama düştük yaptım ben ilaçsız
Abcdef Çeşidine göre değişir..dilatasyon kürtajda hap verilip düşük sağlanıyor ..diğer yöntem ise genel anestezi altında yapılan ..orada direk rahim temizlenıyor
Taila 10 haftaya kadr kürtajlarda tamamen bayıltılıyorsun 10 haftayı geçmiş gebeliklerde ilaç verip doğurtup sonrasında gerek kalırsa tekrar kürtaj yapılıyor.. ikisinide yaşadm 😕
Abcdef Taila o aslında Hekimin tercihine kalmış ..dilatasyon kürtaj 10 haftayı geçmesede yapılabiliyor ...Rahime zarar vermemesi açısından daha avantajlı aslında...
glam Beyza12345 hayır hiç olmadı. Ama dikkat ettim dinlendim birkaç gün, kendimi zorlıycak hiçbir hareket yapmadım
Bernaderen Canım benide tamamen bayılttılar uyandığımda benim çok ağrım vardı ama benden kaynaklıymıs adet dönemlerimide cok ağrılı yasıyorum bide acı esiğim cok düsükmüs o yüzdenmis bide kanama vardı hatta uyandığımda saatlerdir uyuyo gibi hissetmistim ne nasıl geldiğimi nede neyle getirdiklerini hatırlıyorum yanımda bi kız vardı mesela ayıldığı gibi kalktı gitti giyinip kişiden kişiye değişiyo sonrası
Taila Abcdef ama sonrasında içinde parça kalma ihtimali var parça kaldığında mecburen tekrar kürtaj yapılıyor birdaha ona gerek kalmasın diye kesin sonuç için küçük haftadaki gebelikleri genellikle bu şekilde alıyolar.. kuzenimde beş aylık bebeğini ölü doğurup ardından içinde parça kaldığı için tekrar kürtaj olması gerekti.. ben devlet hastanesinde oldum belki ihtimale bırakmayıp daha kesin olsun diye öle yaptılar bilemem..
Fatmamdk Beyza12345 hayır kalmadı ağrılarım var dedim ağrı kesici verdi enfeksiyon kapmamam için de ilaç verdi o kadar zaten vücut kendi atıyor içeride parça kan kalırsa
Abcdef Taila rahimi direk kazıyorlar normal kürtajda ,tekrar gebelik zorlasabiliyor tecrübeli ellerde yapılmazsa ...içinde parça kalma olayında ise sadece kalan parça alınıyor ..tekrar genelde Rahime giriliyor parça kalmasa bile aslında ..rahimde kalan kan pıhtı vs artıklar temizleniyor ..yine de kazınma işlemi yapılmıyor....yine de daha avantajlı..
songul123 Arenbebek aynı canım narkozun dozunu az kullanıyorlar sadece sezeryan kadar ağır değil normalde 40 dakika sonra ayılıyormuşsun benim bünyeme ağır geldiği için 3 buçuk saat sonra ayiktim