queenmerve Canan_bgrck 4. Aydan sonra baya kilo alınıyor ben 5. Aya kadar hiç kilo almadım ama son üç ayda 6 kilo aldım biranda hemde hiç anlamadan dikkat etmeye başladığım için almıyorum şuanlık ama işin ucunu bırakırsam çok alacağım gibi hissediyorum. 😅
queenmerve Canan_bgrck yaz yaz alırsın merak etme belli süre sonra anlamıyorsun her gün artıyor zaten 😅
Soniii 54 kilo ile hamile kaldım 21. Haftadayım şuan 62 kiloyum posta benden fazla kilosu olanlar vardır kendimi motive edeyim diye girdim buradaki kiloları gördüm moralim bozuldu geri çıkıyorum
-mommm98 Canan_bgrck 55 ile hamile kaldim 8 haftalik hamileyim 58 kiloyum böyle giderse 75 le dogurucwm herhalde
Canan_seckin Canan_bgrck 61 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay 57 kiloya kadar düştüm şimdi 72 kiloyum 32 haftalık 😁
uykucuminnoss Nadiyeahmet çok şükür benim gibi biri daha varmış. Ben de üç buçuk aylık hamileyim 5 kilo aldım
Birerkekbirkizannesi Pamuk 2 katının 5 fazlasıyım 😂 tam şimdi iki ders matematik işledim, üzerine tenefüste postu gördüm. Hadi kilomu hesaplayın 😂 azıcık problem çözelim 😁
gokcen_parlak007 Birerkekbirkizannesi 85 falan sanırım 🤣sayenizde bu kadar 40 kilo arasında kendimi yalnız hissetmedim