bastet Canan_bgrck ben de inşallah 60 kilo olurum diyorum ama 72 olduğum için djjffnjfkf götünü kaşı nazar değmesin herkes senin gibi olmaya çalışıyo djjdkd
Canan_bgrck bastet bende kilo almak istiyorum aa cok zayıfım hiç alamıyorum 😂 alayım insllh 😢😂😂 ama sende inşallah 60 ol ozmaan ajxhshdgdj
irembasoglu37 Canan_bgrck ben gebeliğin ilk haftalarında 50 kiloydum 44e düştüm şimdi 18+3 üm 48 kilo olmuşum
Nadiyeahmet 64 kilo ile hamile kaldım su an 70 kiloyum 2 ay boyunca kustum amanhic kilo vermedim tersine kilo aldım toplam 20 kilo alırım herhalde😱
uykucuminnoss Nadiyeahmet çok şükür benim gibi biri daha varmış. Ben de üç buçuk aylık hamileyim 5 kilo aldım
nuzunismail Canan_bgrck Maşallah bizim için çok güzel rakamlar bunlar 😁 ablamda aynı senin gibi iki çocuk yaptı 40 kilo yine bir türlü alamıyor. Bitkisel macun kullanıyor şimdi sabahları aç karnına 3 kilo aldım dedi, doğumdan sonra bak istersen sen de
Babyykmz Canan_bgrck bende hep kusarken ölcem saniyorum gercekten cok zor ki benim cok bulantim olmadi 4 kez filan kustum ama her seferinde aksam esime ben bugun ölüyodum dedim 🤣 cok zor Allah kolaylik versin 😑