catandgirlmom Canan_bgrck boyunuz kaç acaba nasıl olabilir bu kilolar 😂 ben 50 kilo iken insanlar bana çok zayıfsın kilo al yüzün çökük falan diyor boyum 1.68 😅 tabi şuan kilo uçtuuu gidiyor hiç bahsetmek bile istemiyorum 😂
Canan_bgrck Azeriqizi inşallah alır kilo ya canım takma kafaya muz çok ye kadar peyniri bebeğe kılo yapar
Canan_bgrck Avril kız yok bişey olmaz merak etme bana olmadıysa sana hiç olmaz haha ben hastane de süründm yatırdılar full hala kusuyorum ilaçla bile arada düşün rahat ol canım bebeğim de şükür gayet sağlıklı ❤️
Avril Canan_bgrck kaç haftalık canım? Allah yardımcımız olsun bulantı kusma çok zor 12. Haftada biter diyorlar ama hiç bitecek gibi gelmiyor her gün ağlıyorum valla 😭
Benma @Canan_bgrck hiç kafana takma canım bende 48 kiloyla hamile kaldım 46 düştüm sonra 48 çıktım 19 haftalik falandım şimdi 23 haftaligiz bakalım kac oldum asla alamam kilo yapımız böyle sen yeterince beslen rabbim yardım eder inşallah
Canan_bgrck Avril 19 haftalık 1 günlüğüz canım bende hala kusuyorum ilaçla bile ama 12 13 kadar hastanedeydm full yatırılyordum şimdi işte daha iyiyim
Kdr1903 Zeyzey055 inanın durduramıyorum kendimi acıkıyorum sürekli öyle bir iştahım var ki anlatamam iki öğün harici atıştırıyorum bazen nasıl alıyorum anlamıyorum inşallah doğumdan sonra gider 🤷♀️