miray1995 Canan_bgrck ilk gebeliğimde ben de 42 kiloydum 60 ile doğuma gittim. Şimdi 29 haftalık hamileyim 5 kiloyu zor aldım. İki gebeliğim de farklı ilerledi ama inşallah alırsın güzel hissettiriyor hamilelik normal zamanımızdan farklı bi dönem insan ister tabi ki kilo alıp değişmek ☺️
miray1995 Ssudeeriis son zamanlarda büyüme atağına geçeceği için göbek büyüme hızına sen de inanamayacaksın 🙏🏻💓
Gulsryzgt 63 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 4 aylık oldum daha hiç kilo almadım ben gibi olan var mı ?
Minik1Civciv Opecert daha 8 haftalığım canım lekelenmem var korkuyorum. Kanama alanım. Yoktu ama lekelenme devam ediyor Progestan kullanıyorum. Üç kaybım var öncesinde
5541yagmur5541 89 kilo ile hamile kaldım , 8 haftalık olana kadar hızla kilo verip 79 a düstüydüm şuan 34 .haftadayim 80 kiloyum .
Azeriqizi Canan_bgrck bende kilo almak istiyorum ama olmuyor 58le hamile kaldim 52e düstüm 25haftamizdayiz 56 57 inip kalkiyor bebegimde zayif
Canan_bgrck Azeriqizi inşallah alır kilo ya canım takma kafaya muz çok ye kadar peyniri bebeğe kılo yapar
mombabe Gamzerstoglu hemen hemen aynı kilolarda hamile kalmışız, ben sanmıyorum 29. Haftamda 72 olayım, bence iyi gitmişsiniz, inşallah bende de çok olmaz 🙏🏻
Aaysenurd_ 57 ile hamile kalmıştım 17. Haftadayız 60 oldum ama çokkk yedim içtim fakat çok kusma yaşadım.
Zeyzey055 Canan_bgrck 73le hamile kaldım 75 oldum 11 haftaligim ve annem.bana hamileyken senin gibiymiş suan 33 yıl geçti ve 100 kilo acele etme almak için 🤭🤭🤍