engineermom_ Seval75 kaç Kilo alınıyor ya herkes öyle diyor ben zaten yeteri kadar bu zamana kadar aldım daha ne kadar alabilirim acaba 😩🥰
Seval75 engineermom_ Ben hamile kalmadan 73 kiloydum 7 kilo verdim şimdi 33+1 haftalık hamileyim tekrar 78 i buldu son 3 ay kilo çabuk alınıyor
Serpil_yayla Kız ben 35 kıloyu 9 yaşında gördüm en son 35 dıye kılomu olur 35 plaka olur dakıka olur ne bıleyım yaş olur 35 kılo ne Allahım 😝 kızıma zayıf diye kızıyorum yaşına göre iyi anam çocuk 🥰🥰
Simsekaaysegul ysmnprltn hahahahahaahshshahshhshsshshshhsshhshs ayy öldüm gülmekten gece gece Allah razı olsun 😀
Songul_33 Ben 103.5 ile hamile kaldım kilo verdim şuan 33+3 olduk kızımla 104.2 kiloyum. İlkokulda sizin kiloları bir kere gördüm sanırım ben. 🤣🤣🤣🤣 İlk gebeliğimde çok fark atmıştı ama 85 le başlamıştım 98 le doğum yapmıştım. 😁😁😁
Sibelcym Songul_33 yalnız değilmişim çok mutlu oldum şuan kiloları okudukça kendimi tuhaf hissettim 😄 bende 101le hamile kaldım 14haftadayim daha kilo almadım şükür 😄
Sevim0816 Canan_bgrck 40 ile.hamile kaldım 4 ay boyunca istifar etmekten pek kilo alamadım yediğim herşeyi istifar ettim şuan çok iyiyim 48 kiloyum