Canan_bgrck 41 le hamile kaldım kusmalardan 36 düştüm şu an 19 haftalık olduk 39 oldum yeni yeni Siz kaçıncı haftadan sonra hızlı kilo aldınız bende alır mıyım kilo almak istiyorum 😢😂
Pamuk Canan_bgrck 36 dediğin beden falanmi ben kilomu yazsam nazar değer bacim😅😅yaglarim gider diye üzülürüm
Babyykmz Canan_bgrck ben en son ilkokul 2. Sinfta falan 36 kiloydum heralde 😃 senin gibi zayif olsam istedigm kadar cocuk yapar hamile kalirdim 😍 ah ne rahat hic kilo derdinin olmaması 😍
Seval75 ysmnprltn Yaaa bayılıyorum senin bu yorumlarına kaç posttur denk geliyorum 😁🙈🙈 eşin çok şanslı seninle yaşayan yaşlanmaz 😁
nuzunismail Canan_bgrck Maşallah bizim için çok güzel rakamlar bunlar 😁 ablamda aynı senin gibi iki çocuk yaptı 40 kilo yine bir türlü alamıyor. Bitkisel macun kullanıyor şimdi sabahları aç karnına 3 kilo aldım dedi, doğumdan sonra bak istersen sen de
Buseemm Canan_bgrck 😂 bi de bizim gibi kilo alamayanlar kitlesi var 😂 bende 45 le hamile kaldim su an 1.5 ayligiz bakalim nasil gidecek cizelge 😂 allah yardimcin olsun canm sen bizden de betermissin 🙏
Canan_bgrck Babyykmz hamileliğim çok kötü üstüne zayıfladım yani zayıflıktan değil kusmaktan ölecektim 😢😂 inşallah 60 kg olurum ahhah
Pamuk Babyykmz kiz bende senin kadar olsam istediğim herseyi yer içerdim yazacaksın diye okuyorum🤣🤣nasıl bir fantezi kurmussun
bastet Canan_bgrck ben de inşallah 60 kilo olurum diyorum ama 72 olduğum için djjffnjfkf götünü kaşı nazar değmesin herkes senin gibi olmaya çalışıyo djjdkd
Babyykmz Canan_bgrck bende hep kusarken ölcem saniyorum gercekten cok zor ki benim cok bulantim olmadi 4 kez filan kustum ama her seferinde aksam esime ben bugun ölüyodum dedim 🤣 cok zor Allah kolaylik versin 😑
engineermom_ Seval75 kaç Kilo alınıyor ya herkes öyle diyor ben zaten yeteri kadar bu zamana kadar aldım daha ne kadar alabilirim acaba 😩🥰
Canan_bgrck Nazliiiii_ ciddi misin 😂 kaçla hamile kaldın ki 😂 benden daha beterleri varmış ay bende alırım insallh 😂😂
Canan_bgrck Dilaraa23 kesinlikle bunu artık deneyecem bir ara denedim bir kaç kilo aldım belki hamilelik de daha etki eder Elazığlimsn😂
Ambrossia7 Dilaraa23 ayy bende cici bebe süte sardım ondan demekki biranda hızlı kilo artışım oldu 56 larda takılırken 62 ye çıktım 🫣😂