Hazalaskin MerveG1992 bizim puset kendinden minderliydi minderi yoksa gerekli tabi bebekte yaz bebeğiydi benim kız bir kez kullandık örtüyü kış bebeği ise oda gerekli
Melisasak145 MerveG1992 vallaha ben aldım ama pekte gerekli değilmiş açıkçası daha doğmadan gereksiz olduğunu anladım ama almış bulunduk kullanacağız bakalim
Nurr_22_22 MerveG1992 minderini bilmem de örtüsü gerekli rüzgarda filan koruyor ben kış için kalın olandan aldım cokta memnun kaldık hem toplumda bebek rahat ediyor hem biz
KayraVeAnnesi_06 MerveG1992 Pusetin kendi minderi güzel değildi kullanış açısından içime sinmedi ben set olarak aldım birde kış bebeğiydi İyikide almışım hiç pişman olmadım
symag ysmnprltn Hazalaskin pusetleriniz nasıl aceba bende almayı düşünüyorum. Bazıları ayarlamalı değilmiş. Ben içinde yatsın istiyorum.
ysmnprltn Ben aldım ya şimdi kusar falan en azından mindere kussun. Örtüsü de ilk zamanlar lazım olur koruyucu görev görür
Sahnedekimadam İkiside gerekli canım , minder bebeğin belinin desteklenmesi , terlememesi için, örtü de bebeğe güneş gelmesin diye🙏🏼
Hazalaskin symag baby plus Bebek arabasına uyumlu puset canım bizimki ilk alt ay evin içinde bile sağa sola gezdirdim çok kullandık
Busbuscee MerveG1992 bana hediye gelmişti ancak pusetime uymuyor 😞 alırken pusetinize göre almaya dikkat edin yoksa işe yaramayacaktır 🤦🏻♀️
Gizem_cetinbas MerveG1992 kesinlikle gerekli pusete mama döküldü ne yaptıysam çıkmadı pişman oldum almadığıma ama bu sefer çok erkenden aldım 😊
nilsmomy MerveG1992 ikk zamanlar çok minik olduğu için pusetin içine gömülüyor o yüzden bence minder gerekli😂 örtüde rüzgardan, güneşten koruyor bence oda gerekli ben ikili set almıştım çokta uygundu fiyatı
Zynpbr00 MerveG1992 Bebegm üc aylık. Pusetimin kendi munderi var . Örtusu çarşafına gerej yokmjs. Normal müslin örtü ortüyorum pusetin üstüne