123esr_ Bulunmaz nerden bulunur ki .. uzun zamandır aklımda şimdi de çok istiyorum ama mevsimi değil . Gebeliğimde ilk defa bir şey yemek istiyorum ama Nisan - mayıs ayınj beklemeliyim yemek için sanırım
Merve20 123esr_ trendyoldan aldım. Hamile meyvelerinden. İthal erik. Arasında acıları da var bir iki ama o ekşi kıtır kıtır tuzlu erim isteğimi yeterince kesti dayanamayacaksan alabilirsin ordan gayet güzeldi ben sevdim acısını bile sevdim 😅🥲 acı olmayanları daha güzeldi içinde
Sedoscum 123esr_ bende geçen hafta aşerdim aradım bulamadım abimden Allah razı olsun buldu ama acı geldiği için yiyemedim
Nazliicann3472 Zeynepozcan ahh kaç gündür şu ikisi için cebelleşiyorum. Evimizin önünde erik ağacı var ikidebir büyüdü mü diye bakıyorum hahah videolarını izliyorum çok güzel yiyorlar onlar yedikçe aklım gidiyor. Her meyve neredeyse yaz kış var bi bunlar yok yaa anlamadım gitti… Ahh ah yaaaaaa 😂
Zeynepozcan Nazliicann3472 kız yemeksepeti trendyolyemek migros getir banabi vs buralara baksana benimde geçen canım çağla çekti yemeksepetinde gördüm aldım 123esr_
irembasoglu37 123esr_ ben hamileliğimin başında deli gibi istedim trendyolda buldum 10 tanesine 140 tl verdim içim acıdı ama geçti 🥲🫠
Nazliicann3472 Zeynepozcan ben niye göremedimm oralara da baktım. Çiçek sepetinde fidan şeklinde vardı 😂😂 diğerlerinde yoktu gece bakıom genellikle yarın gündüz bakayım trendyola o zaman 😂😂
Nazliicann3472 123esr_ bende erik ve çağlayı ilk çıktığında seviyorum sonrasında hiç yemiyorum bile ilkindeki tadı daha taze narin geliyor. Sonra kart gibi 😊
Zeynepozcan Nazliicann3472 şehirden şehire değişiyor canım sanırım ben antalyadayım daha hala erik yok :(
hilaltrkgl GokceMom_ hamile manavlarında var genelde bide carrefour da varmış canım. Geçen bende çk istedm buldular ama aşırı acı kötüydü
Tugcekivrak 123esr_ benim geçen ay canım erik istedi Eskişehirdeyim eşim yarım saat içinde buldu nasıl bulduysa 😂 manav manav gezsin eşiniz bence bir çok yer bu durum için bulunduruyor bu meyveleri
Sahradmla Bende erik hasretinden maff oldum bulamıyorum hiç biyerde ayy şimdi çağla çekti bide canım Allah’ım camın önünde erik ağacım var zaten hem kırmızı erik hem yeşil erik ağacı ama canım yesil erik çok çekiyor 😔😔😔