_Deniz1 37 Haftalık oldum haftaya çatı muayenesi olacağım yalancı sancılarım var ve mide bulantım bundan sonra dr beni ne sıklıkla çağıracak her hafta mı yoksa iki hafta bekler mi nst ye girmem gerekiyor mu her hafta
kimsiniz _Deniz1 merhaba, 37+4üm 36dan beri haftada bir cagiriyor 36da gittim 37de gittim 38de gidecegim🫶
Melisasak145 _Deniz1 ben 32 haftamdan beri her hafta salı günü kontrole gidiyorum her hafta çağırması gerekli artik
_Deniz1 kimsiniz doğana kadar bu şekilde olacak değil mi her hafta dr gideceğim ve nst ye gireceğim mutlaka
kimsiniz _Deniz1 doktorun bilgi vermedi mi? artik son haftalar oldugu icin boyle olmasi lazim evet daha sıkı takip gerek çünkü
_Deniz1 kimsiniz ben kıbrıstaydım şimdi tr geldim doğum için kayınvalideme o yüzden yeni olduğum için bir kere gittim dr daha o da bu hafta çağırmıştı yeniden pazartesi gününe randevu alabildim o yüzden böyle oldu nst de kıbrısta iki hafta da bir di o yüzden burda nasıl bilmiyorum ilk gebeliğim
_Deniz1 Melisasak145 kıbrısta iki hafta da birdi Kıbrıs’tan da yeni geldim tr ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum Türkiye de nasıl olduğunu
Bsryvz _Deniz1 ben öyle biliyorum artık son zamanlara girdiğimiz için her hafta düzenlik kontrol oluyor hem anne hem bebek için . Özellikle de bebeğin pozisyonu kilosu hareketleri bunları takibi için gitmek gerekiyor
Alpinannesi__ _Deniz1 28.haftadan beri her hafta gidiyorum 🥹 şuan 33 deyim her hafta çağırıyor doktor tansiyon problemim olduğu için takipte tutuyor muhtemelen doğuma kadar da bu şekilde sürer
tazecikannee _Deniz1 ben neredeyse hergün gidiyorum benimki tansiyon dan kaynaklı normalde her hafta gidiyordum