SedaCiritoglu Pazartesi gününe doktorum sezeryan tarihi verdi. Bebeğim makat geliş olduğu için normal yapamıyorum. Şuan kilom 116. Fazla kiloyla sezeryan sonrası iyileşme zor uzun sürüyor diyor herkes. Yaşayan var mı böyle zor mu çok korkuyorum yardım lütfen
Hazalaskin SedaCiritoglu e kilolu olunca normal Doğum zor diye sezaryen diyolar bu insanlar da ne dediğini bilmiyor hiç takma şimdiden bunu düşünme iyileşir inşallah çabucak kolayca 💕
Feyza4 SedaCiritoglu aynı korku içindeyim doguma daha var ama zor olabilir normal dogumun dedi devletteki doktorum üniversite hastanesine bi muayene ol bi sıkıntı yok derlerse yine gelirsin bana dedi
Uges2015 SedaCiritoglu canım hiç korkma ablam 117 kilo ile sezeryan oldu çok çabuk iyileşti toparladı ağrısı falan oldu ama 1 hafta ya yattı yatmadı
tubaaayazgiii SedaCiritoglu hiiç korkma ilk gebeliğimde 120 kio ile sezeryan oldum ilk 3 gün zor geçiyor evet ama bu herkeste böyle konunun kilo ile bşr alakası yok şuan ikinci gebeliğim 18. Haftamdayım şuanki kilom 116 muhtemelen 120 yi geçerim bu seferkinde Allah kolaylığını veriyor sen içini ferah tut
Ozge1708 SedaCiritoglu Bnce bunyeyle alakalı canm. Benim de ilk doğumum sezeryandi 110 kiloyla doğum yaptım tüp bebekti kızım ilaçlar tedaviler hamilelik derken çok kilo aldm. Ben birde kendim isteğe bağlı sezeryan yaptm. Hiçte zorlanmadım. Bebeğim doğduktan sonra 1 hafta kuvezde kaldı 1 saatlik yoldu hergun görmeye bile gittim.O yüzden hiç korkma canm herşeyi güzel bı şekilde atlatrsn