Ayseecrinibo HillKse civilin sitesinde şuan göremedim canım ama n11 de buldum benim beşik beyaz sadece aynı model 😊 https://m.n11.com/heyner-ahsap-organik-sepet-besik-anne-yani-lux-bebek-besigi-P231894661?UYKU+SETİ+RENK=PEMBE+NAKIŞLI&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQiAlIXfBRCpARIsAKvManxl6W7mo-6EnT6m3fzd2bIf8x8Wn9CPCb56UU0YlpOpuNvILtV0xIcaAo58EALw_wcB
HillKse Esmademir aslında iki çeşiti de var trendyolda altı tekerlekli yani ileri geri sallayabileceğimizin fiyatın 500 lira tekerleksiz olan 279 lira 🤷🏼♀️ Tekelek alıp taksak mı 😂 çok istediğim bir sepet beşik kendi sitesine hep girip bakıyorum ama hayal olacak 🤦🏻♀️😂
Esmademir HillKse yok buda tekerlekli sanırm ben sipariş verip iptal ettim ama içimde kaldı ne yalan söylim. Bi yakınımız almıştı 3 ay için değmez dedi
Annesininbalbocugu Bs45 Bende sepet beşik aldım ama daha kullanmadim Dört yıl önce abimler almisti kullandılar çokta rahat bende o yüzden aldım
Ayseecrinibo HillKse amin inşallah canım 💞 şuanda hâlen kullanıyorum ama birazdaha bebiş büyüyünce odasini mi hazırlarım yoksa biraz büyük mü besik alırım bilmiyorum kararsizim
Annesininbalbocugu Ben İstanbul'da oturuyorum Pendik'ten funny diye bı mağaza var alt geçitten sola donunce ordan 500 TL aldım beyaz modelini 🤗
HillKse Annesininbalbocugu çok güzel değil mi ama Güzel günlerde kullanın ♥️ mağazanın sadece sepet ve ayak satımı var mı sitesinde Yok maalesef ben kendim dikerim istediğim kumaştan diye düşündüm ama 🤔
HillKse Esmademir 279 lira olanın açıklama kısmında tekerlek vardır yazmıyor diğer 500 lira olanında tekerlek vardır yazıyor. daha evvel biri tekerleksiz geldi diye paylaşım yapmıştı o yüzden uyarmak istedim naçizane 🙋♀️
HillKse Esmademir ben fotoğraf çekimi için istiyordum aslında öyle nevresimli olmasına da gerek yok ama sadece sepet satılmıyor kendi sayfasında da hiçbir yerde de ben de çok fena hasır sepet arayışındayım 😂
Destina21 6 aya kadar kullanılıyor. Nasip olursa bende alicam kısa kullanıldığı için letgodan almayı düşünüyorum.. temiz bisey bulursam ...
Gulsumkeremsuat Bs45 aldım ama 2 ay kullandık ilk hamileligimde benim oğlum darala gelmiyor du iki Aydan sonra sığmadı içine😂normal karyola geçtik ama tekerlekliydi gün içinde oturma odasına alıyorduk o iyi oluyordu
Bs45 Gulsumkeremsuat Hadi yaa 😅 vallahi oğlum banada cekerse sıkıntıya gelmez bizim sonumuzda öyle olur 😅