uzlet kardelennn1 hayır canım mümkün değil hamileliğin son evrelerinde dahi öyle bişey olamaz korunaklı bir rahim içerisinde olur çünkü
Sevilay_1 ysmnprltn bazen çok şeyler yazmak istiyorum adım ahlaksız terbiyesize çıkar diye korkuyorum…hajqşwşsşwl
Rabissssscee @“kardelennn1”#p26810713 bacım tüplere ulaşacak kadar yoksa korkma türk standartları da o kadar yok zaten merak etme ulaşmaz
ysmnprltn Sevilay_1 kız burdakiler zaten linçlemeye hevesli içinden ne geliyorsa söyle gitsin bunları mı takıcan😂
Armess_loya Neye dokunuyor gıı kuku dur o🤣 mercimek kadar tane bile henüz değilken neyie dokanıyo😬😂😂 ALLAH İYİLİNİ VRSİN GECE GECE GÜLDÜRDÜN BENİ😬
ysmnprltn bsra4213 Tinkipinki hamile kalma ihtimali varmış ilişki sırasında kocası diyomuş ki bana bi şey değiyo bebek miymiş o hashshshshsshs
Melisasak145 ysmnprltn tabiki bebek olma ihtimali çok yüksek ben burdayım diye dürtüyordur babasını 🙄🤪😂😂😂😂
yinehamile ysmnprltn bebek vajinanın için de değil ki rahim de olur, hem nokta kadar bebek için bu imkansız, onu da geçtim doğumdan önce bile imkansız 😅
Kyy01 Oyun istiyordur çocuk 😂😂😂😂 tövbeler olsun çocuk yetiştirecek insnaalrin biraz daha bilinçli olması gerekirken gittikçe batıyoruz