Enyenianne Ben iki hafta önce sezeryan oldum dikislerime çok özen göstermeme rağmen enfeksiyon kaptı iki kutu antibiyotik kullandım ama geçmedi başına gelen var mı ya da önerisi olan lütfen yardım edin.
Duuygu Enyenianne 3 sene önce ilk sezeryanım da bende aynısını oldum batikon sürüp gazlı bez ile kapattım oranın ıslak ve nemli kalmaması gerekiyor bir de doktor kontrolüne gittiğimde doktor dikiş yerime bastırıp iltihabı akıtmıştı üç gün su değdirmemiştim
pheobebuffay Enyenianne benim hafif sulanma gördüğü için antibiyotik olarak iğne vermişti 12 saatte bir vurundum tekrar doktora gidin isterseniz belki yine antibiyotik verir
Enyenianne Duuygu ya evdeyken dikkat ediyorum ama hastaneye giderken com terliyorum galiba arası uzak hastanenin batikon bende yapıyorum açıp kurutuyorum gelmiyor sonra birden geliyor senin ne kadar zaman sürmüştü acaba
Duuygu Enyenianne 15 gün sürmüştü hemen hemen batikon sürdükten sonra gazlı bez kapatırsan en azından terlemesinin önüne geçiyor
Huriyemdk 5 sene önce olmuştu 15 20 gün uğraştım ve 2 kutu anti bitirdim bende Allah şifa versin gün içinde pansuman yapın yani temiz olsun orası hep terlemesin
Enyenianne Huriyemdk çok teşekkür ederim ilk başta gerek yok dediler şimdi de batikonla pansuman yapın dediler bilsem baştan yapardım kuru tutuyorum da normalde hastaneye gidip geliyorum arası baya var o zaman terliyor sanırım
Enyenianne Duuygu çok teşekkür ederim şimdi onu deniyoruz bir an önce geçer umarım yoksa hastaneye yatircaz dedi
Enyenianne pheobebuffay 3. Kutu antibiyotigi içiyorum ama doktor pansuman için rip diye bir ampul verdi o baya iyi geldi Allah’ın izniyle baştan sorduğumda pansumana gerek yok dediler aslında en baştan yapılması gerekiyor sanırım