Rabiaturgut4445 Sezeryan sonrasında kac gün sonra sarılır kızlar bizim bugün 6 gün oldu baya sarktı ama agrılarım da var ondan sarmak istemedim.
Biroglanannesiii Rabiaturgut4445 Hiç sarmadım Korktum açıkçası 7 ay oldu ama bir şey kalmadı göbekle ilgili düzenli spor yapıyorum bu sebepten kalmadı ben de ama birazcık var oda normal yavaş yavaş anca oda gidecektir diyorum
elif233233 Rabiaturgut4445 doktorum hemen kullanabilecegimi soyledi. Hem sarinca korse ile agrida az oluyor
Esmaarkk Canım bende çok ağrı olduğu için sarmadım ama çok sarktı yavaş yavaş başla sarmaya çok dikiş yerini ağrıtmadan yani gün içinde iki saat sar yarım saat aç sonra tekrar sar şimdi ikinciyi doğuracağım bu şekil yapacağım bende
Frdhcrt Biroglanannesiii Bende aynı sizin gibi hemen göbeğim gitti dümdüzdüm kilomuzda vermiştim sarkma da yoktu ama doğumdan 2 sene sonra aldığım kilom bile direk göbeğime gitti ve bir baktım yeni doğum yapmış gibi sarkık bir sezaryen göbeği yani vücutla alakalıdır tabi ama bildiğiniz deformasyona uğruyor derimiz keşke korse kullansaydım yada bende sarsaydım. Şimdi 2. Ye 7 haftalık gebeyim bu sefer çok korkuyorum çünkü göbeğim daha fazla deformasyona uğrarsa baya kötü görüntü olacak çok şükür evlatlarıma değer ama yinede insan düşünüyor nasıl engel olabilirim diye 🥹
Biroglanannesiii handeyss Merhaba canım ilk karnı zorlamayacak hareketlerle başladım kalça bacak vs gibi yürüyüş bolca 4 aya yaklaşmıştım sanırsam karın çalışmaya ben 40 çıkar çıkmaz egzersizlere başladım yani
Mucizem0405 Hiç sarmadım doktorum önermedi haklıda buldum vücudumuz iyileşmeye çalışırken baskı uygulamak doğru değildi. dikkatli olun dikişlerinize zarar vermeyin
Biroglanannesiii Frdhcrt Anlıyorum canım ömür boyu maalesef dikkat edilmek durumunda yemeye içmeye egzersize düzenli beslenme ve egzersiz ile deformasyonlar olmayacaktır :)
Rabiaturgut4445 elif233233 ben sarmadjm daha sarktıkca agrı oluyo mesela dar bi atlet giyince sanki daha rahat ediyo gibiyim