muser24 Hamişler, Ramazanda kimler oruç tutacak? Bizim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz tutmanın daha iyi olacağını söyledi
Hamileanne muser24 bende tutmayı düşünüyorum 17 haftaliğim enazından denicem gidişata göre zorlanırsam bırakırım
Kurtiremmm muser24 ben tutmucam normal de olsa tutardım ama susuz kalmak bebek için iyi olmaz diye düşünüyorum
Hatice_123456 Kendini iyi hissediyorsan tutulabilir ben ilk gebeliğim de tutmuştum yaza denk gelmişti bide ama çok rahat tuttum hiç yirulmadim kendimi kötü hissetmedim ama şimdi ki gebeliğim çok kötü geçiyor 12 haftalık ama çok mide bulantısı var oyuzden bu sefer tutamicam tutabilcegini sen kendin anlarsın zaten
TugSozTan Tutmayacağım ani kan şekerimin düşüşü ve yükselmesi bebek için iyi değil. Bu dönemde susuzda kalamam. Zamanı gelir kazasını tutarım.
rumeyshaan ben 17 haftaligim normalde her sene orucumu tutarim ama bu sene tutmayacagim seneye insallah tutucam kendimi zora sokmanin bir manasi yok bence
muser24 Ozge111 iki hamileliğimde de tutmadım, buna önce doktorum, sonra da eşim ve ben karar veririz. Tabiki en önemlisi doktorun dediği ve bana tutmasan daha iyi olur dedi
Ozge111 muser24 bnde dinlemicem dediğiniz gibi önce doktor sonra eşim eşimde tutmamı istemiyor bebeğin ve benim sağlığım için ama kaynana işte illa bişi diyecek
Sema5844 Benim de 23. Haftalık oluyo ama ben çalışıyorum sabah 7 buçukta kalkıp işe gidiyorum akşam da en geç 7 de evdeyim ve işyerinde çoğu kişi yiyo orucu yani yemekhane falan var tutmak istiyorum ama bünyem düşer canım bişey ister diye eşim izin vermiyo