Greenmomy Tlhmkzm canım bence normal kaset testlerden al sabah ilk idrarla yap inşallah vardır ve güzel haberle gelirsin buraya 🥰
Sahradmla Tlhmkzm evet oda önemli ama adet günü yumurtlaman da olmaz bence çünkü ovulasyon testinde hamile olduğunu bile öğrenenler var bence hamilesin ♥️🥰
Tlhmkzm Sahradmla yaa inşallah canım hayırlısıı 🥰 dimii yani tam adet tarihim yumurtlama pozitif ne alakaa
yesillimonn Tlhmkzm Benimde kafam karıştı simdi sen en iyisi sabah tekrar kaset test alip yap.bakalim ne olacak
Sahradmla Tlhmkzm ben çok gördüm evde test olmayıp ovulasyonla hamile olduğunu öğrenen mutlaka haber ver ama mutlu olabilirsin hamilesin çünkü 🥰♥️
Tlhmkzm Sahradmla yaa inşallah canım hayırlısı neyse o olsun ama uyuyamadım inan kafa karışıklığından sevinsem sevinemiyorum arada kaldımm sabah olmuyor🥰🥰
Sahradmla Tlhmkzm kahverengi akıntı gebelikte oluyor bnmde geçen çarşamba olmuştu 1 gün devam etti çok şükür daha yok
Tlhmkzm Sahradmla benim de 3 gündür kahverengiydi 1 saat önce peçeteye kırmızı geldi şok oldum ama testte pozitifi gördükten sonra wc de peçeteye geldi
Sahradmla Tlhmkzm gebelikte olabilir ve kan gibiyse hastaneye gitmende fayda var kan lekesi iyi değil