Dolphin16 Elfkyaa benim ilk önce sancım geldi sancıyla doğuma gittim ozaman tuvalete girdim nişan geldi doktora gösterdim hatta sonra muayne ederken suyumu patlattılar . Herkeste farklı oluyor sancın varmı ?
Hayalmi Elfkyaa Sabah 9 gibi lavaboda nişanım gelmişti öğlen 2 gibi sancım gelmeye başladı belli belirsiz 🥰 geceye doğru ilerlemişti bayağı 15dk 1e kadar
Dolphin16 Elfkyaa benim ilk önce sancım gelmişti hastaneye gittiğimde tuvalete gittim nişan geldi sonra hemşire suyumu patlattı . Herkeste farklı oluyor canım . Hastaneye git istersen
Banumeral Benimde 2 3 saat önce geldi kahverengi sekilde doktora gittim açılman yok dedi alttan muayene etti sonra ultrasonla baktı dogumun cok yakın 1 ya da 2 gun dedi
HKiLiCeR Benm normal akıntımın renginde yumurta beyazı gibi bi akıntı geliyor bugün 5. Gün 39+3 günlüğüz. Herhalde bu nişan iki güne kalmaz doğururm dedm ama ne gelen var ne giden 🥹
Hanife2109 HKiLiCeR öyle başlıyor sonra kanlı geliyor benimde iki gündür öyle akıntım vardı 39+0 olduk az önce kanlı nişan geldi doktor gitmiştim oda bir parmak açiklik var dedi sabah tekrar çağırdı
Hayalmi Elfkyaa evet benek hareketleri yok denecek kadar azdı . Hastaneye gittim meğer strese girmiş acil sezeryan olmak zorunda kaldım