Sevcan_altunkaya 2 martta doktora gittim 2li tarama için kan vermem gerektigini soyledi saat 6 yi geçmişti yarin gel ver dedi kani 3 de kani verdim şimdi e nabizdan baktim ne ayin 3 de doktora gittigim gozukuyor nede 2li tarama testi sonucu neden açaba
Tugceplt Sevcan_altunkaya ikili tarama testinin sonucu öyle hemen çıkmıyor canım 10-15 günü buluyor endişe etme
Rwerdst Sevcan_altunkaya 2linin sonucunu e nabızdan almıyorsun canım. Bazı hastaneler geç giriyor sisteme labaratuvarda yaşa göre risk hesaplaması yapacaklar onu alacaksın. 2 sinde giriş yaptıysan 3ünde göstermez tahlil için. Devlette 15 güne çıkıyor sanırım gidip labaratuvardan sorabilirsin ya da labaratuvar arayabilirsin. Daha 15 gün olmamış ayrıca bekle biraz daha ☺️
Sevcan_altunkaya Tugceplt yarin 15 gün oluyor ama hiç birsey gözükmüyor tekrar kan vermemi isterlerse tekrar yapilirmi ki 2 li test
Tugceplt Sevcan_altunkaya eğer çıkmazsa yarın sonuç doktorumla bir görüş yaptırdığını ama sonucun görünmediğini dile getir eğer görünmese zaten tekrar yaparlar