Egeandmom Bebeğin kanala girdiğini nasıl anlarım kıslar. 36. Haftadayım ayaklarını hala göğsüme bastırıyor kanala girdikten sonra yine de oramda hisseder miyim hareketlerini☺️
Tugba_23 Egeandmom hissedersin ,benimki kanala girmiş ama hala migdemde ve sağ kaburga üstümde hissediyorum
Bkmcnkr Egeandmom benim dün 34+6 da kontrolümde aşağı dönmüş dedi doktorum. Kanala ne zaman girer diye sorduğumda sancıyla beraber doğum başladığında kanala girer dedi
Busra4598 Egeandmom ben 36.haftadayım doktor bebek kanala girmiş dedi kasıklarımda baskı hissediyorum
Baltopu2 Tugba_23 canım ilk gebelik mi?bana doktor bugün ikinci gebelikte kanala sancı esnasında da girebilir,ilk gebelikte daha çabuk girer dedi
Egeandmom Tugba_23 ya yürürken baskı hissediyorum alt tarafımda böyle tuvalet ihtiyacım varmış gibi ( küçük tuvalet) son zamanlarda daha da çok arttı da acaba kanala girince mi böyle olur diye merak ettim
Egeandmom Bkmcnkr benim de 28. Haftada falan dönmüştü. Ya şimdi çocuk bi kere baş aşağı döndü mü hep o pozisyonda mı kalıyor yoksa ara sıra yukarı da çıkıyormu çok merak ediyorum😁
Emisse Bkmcnkr 34+2 benimde kontrolüm vardı bugün tam baş aşağı pozisyondaydı doktorum bişey söylemedi ama bu süreden sonra yön değiştirir mi sizce🙈
Egeandmom Busra4598 benimde perşembe kontrolum var muhtemelen girdi bende öyleyim. Bide bebeğin çoğu hareketini kasığımda hissediyorum
Shura Egeandmom aynen bendede akinti artti normalden biraz farkli yapida hatta.. 36+3uz. Erken dogum riskimde var bakalim ne zaman dogururum Allah bilir