Elaaa81 İkizlerde normal mi ? Karnımda ağrı ve acı hissediyorum, erken doğum riskim var 30.haftadayız normal mi çok gergin sert 🥺
Ceylanceri Elaaa81 normal mi bilmiyorum ama bendede aşırı oldu bu söylediğin suan 35. Haftadayım dualar sayesnde dayandı bugune kadar tek gebelkte hiç acım yoktu bu baya acılı gidiyo
Liliales Elaaa81 ikiz gebe değilim ama bana da oluyor doktora da sormadım ama annem yorulduğunda bebek de geriliyor ondan olur dedi. Gerçekten de yorulduğum günler olduğunu fark ettim karnım taş gibi oluyor
ensensr23 Benim ikiz olmamasına rağmen şuan öyle 29 haftalığım bende göbek deliğimin iç tarafında ara ara ağrı oluyor. Normalmi bilmiyorum en sonki randevumda suyum biraz fazlaymış onunla alakası varmı onuda bilmiyorum. Umarım sağlıkla ve vaktinde doğururuz..
Elaaa81 ensensr23 çok geçmiş olsun canım benim suyum fazla değil ama rahim kısalığım var hastahanede falan yattım ondan çok korkuyorum daha erken diye inşallahhh normaldir 🤲🏻🥺
ensensr23 Elaaa81 geçmiş olsun hastaneye görünseniz iyi olur ikiz olduğu için her zaman erken doğum riski vardır. Bende ikizlerimi erken doğurmuştum. Doktorunuzla görüşün en azından içiniz rahat olur.
Elaaa81 Ceylanceri çok geçmiş olsun canım inan bende herkese öyle diyorum dualar sayesinde dayanıyoruz Allahım koruyor bilmiyorjm bu kadar ağrı acı normal mi salı günü randevum var biraz dayanmak istiyorum gerçekten zor bit süreç 🤲🏻🥺
Elaaa81 Merakliana6 haftam geçmişti canım atılmadı ikiz olduğunda da atılmıyormuş galiba netten okumuştum 🤲🏻
Merakliana6 Elaaa81 yoo foruma bir bakın isterseniz hem YouTube da hem burda dikişli ikiz anneler var 🌺Benim başından beri sürekli kanamam oluyor ⅔ ya da ⅘ güne sürekli kanama geliyor
Merakliana6 Elaaa81 ben 11 deyim ama açılmam ya da kısalık demedi kanamam çok sık oluyor ben önlem amaçlı atar mısınız dedim o da yüzüme karşı 4.5 aylık düşüğün olursa ancak öyle atıyoruz sonraki gebeliklerde dedi. Ben zaten tedavi vesilesi ile gebe kaldım Allah’a şükür
Elaaa81 Merakliana6 genelde tedbir almaları çok iyi benim birden kısaldı 😮💨 bende tedaviyle hamile kaldım 🤲🏻🥹
Elaaa81 ensensr23 çarşamba günü randevüm var biraz sabredeyim dedim ama düne göre iyiyim Allah’a şükür siz ne zaman doğum yaptınız kaç haftalıktı 🥹🤲🏻
ensensr23 Elaaa81 çok daha küçük doğum yapın hayata tutunan var. Rabbim can verdiktten sonra hiçbişeyde olmaz🌸