seymarslan Bebek bezi markalarında baya kararsız kalıyorum önerilere açığım hangi markayı tercih etmeliyim ?
Annesininportakali53 seymarslan butcen varsa Prima premium care efsane gerçekten butcen yoksa o kadar çok baby turco öneririm düşük bütçe iyi performans ✨👍
Hllty seymarslan molfix denedim çok sızdırdı ve bacak yanları boşluk kalıyor denemek için prima aldım küçük paket sarması çok iyi çok memnun kaldım. Pişik olayı ikisindede yaşamadım
Maviboncuk52 seymarslan ilk başta e bebeğin markası baby me kullandım güzeldi pişik yapmadı ama emiciliği yok iyi değil molfix e geçtim emiciliği güzel pişik de yapmadı cırtları bi tık daha iyi olabilirdi diyorum ama pek de sorun değil molfixden memnunum hatta stok bile yaptık
Sahnedekimadam Sahnedekimadam İndirimden stok yapabilirsin canım ben e bebek indirimlerinde 4 adet aldım 70li paketten 700 ₺ ödemiştim..
seymarslan Annesininportakali53 daha yeni hamileyim şimdiden bakmak istedim bütçe kısmını şuan çok bilemiyorum bez baya çok tüketiliyor da 😬
Annesininportakali53 seymarslan şöyle soyliyim mesela benim elimde bez artmıştı fiyat karşılaştırması yaptım baby turco kullanıyorum 84 tanesi 200 TL Prima 84 tanesi 400 TL . Stok yapmalısınız ben hep stok yaptım hamileligimde iyi ki diyorum şuan kızım 3.5 aylık 6 numaraya kadar stogum var hepside tam yetti sadece 2 numara 84 tane elimde kaldı hesap yapa yapa almıştım fiyatlar çok uçuk
seymarslan Annesininportakali53 evet baya uçuk fiyatlar bez ıslak bezler sizin yaptığınız çok iyi fikir gerçekten bende öyle yapmayı düşünüyorum ama günde ne kadar değişiriz ne sürede bez numarası büyür bilmediğim için stok yapmak zor geliyor
Azra41 Molfix kullaniyorum. Lastik izi yok, pişik yok , diğer bezler gibi direk dolu dolu gözükmüyor 🥰 memnunuz biz. .
Armin-Guney Gündüz bebem natural gece daha uzun süre aynı bez kalabiliyor kaka yapmadığı sürece diye daha kaliteli birsey takmak daha mantikli oluyor . Gece prima kullaniyorum.
Annesininportakali53 seymarslan hepsini kendi aklımda hesapladım ve gerçekten hesapladigim kadar kullandık 🥰
Sahnedekimadam seymarslan Bez bir şekilde hallolur ya diğer ihtiyaçları da azımsanacak gibi değil çünkü 😊