deletedmom6295 Hanife_ vücudun insülin seviyesinde ciddi oynamalar mevcut gibi görünüyor. takviye insülin başlanabilir bu seyre göre🤔
Aysedursun deletedmom6295 😔 ablamın da önce böyleydi şimdi tip 2 ve mücadele etmeye çalışyor şeker hastalıgı genç yaşt olması cok kötü bşy
Hanife_ deletedmom6295 10 gün ölçtüm açlık tokluk yüksek dediler diyet verdiler bi haftadır yine ölçüyorum değişiklik yok diyete devam etmeli miyim yoksa hemen gideyim mi dahiliyeye yine
deletedmom6295 Aysedursun ikinci saatlerim benim de sizin gibi çıkıyor. ölçümleri açlık 1 ve 2. saat şeklinde yapın ve özellikle sabah açlık kan şekerlerinizi kaydedin. açlık kan şekerleri önemli çünkü
deletedmom6295 Aysedursun gastasyonel diyabet hastalarının bir bölümü ve insülin direnci yüksek olan kişiler tip2 diyabet adayıdır. yaşam şeklini ve beslenme alışkanlıklarını değiştirmezse sonuç maalesef 3 sene sonra 5 sene sonra aynı tip2 diyabet hastalığı...
Elift Cigdem61 3 gün sonra yaptırdım biraz zor ama toplam 4 kere kan alınıyor ve aç bekliyorsun çok erken saatlere al randevunu
dileksrc deletedmom6295 bende tip 2 liyim,levemir ve novarapid yapıyorum,sizce açlık ve 1.saat tokluk değeri nasıl olmalı? 7+3 haftalığım
Aysedursun deletedmom6295 merhaba yeni öğrendim ben hergün nar yiyorum bir tane şekeri düşürürmüş yani narın bir sakıncası var mı
Hanife_ Aysedursun ben de hamile kalmadan önce matofin kullanyodum mecbur bıraktım hayırlısıyla bi doğursak
Mucizembenimle Arkadaslar yarin seker yuklemesi yaptiricam (50 gr) ac karnina icince midesine ve bagirsaklarina dokup ishal olan oldumu? Ne kadar suruyor bide ? Saat olarak
deletedmom6295 Mucizembenimle ben 75 lik yaptırdım toplam 2 saat sürdü mide bulantısı halsizlik yaşamadım. öğleden sonra rutin hayatıma geri döndüm. yükleme bitince zaten epeyce su içiyorsunuz. bünye muhtemelen temizleniyordur o arada😉
matematikcianne Cans50 benim durumum da sizin gibi.. 148 cikti benim de.herkes sende bişey cikmaz dedi ama cikti ben de saskinim.dr diyet verdi.
Cans50 matematikcianne birşey sorabilir myiim öncesinde beslemeniz nasıldı yani dikkatli mı besleniyordunuz yoksa abur cubur yiyor muydunuz?Ben öncesinde çok abur cubur yiyordum da o da etkiledi mı acaba diye düşünüyoeum
Melissssa Ben kusmaktan korkuyorum sadece acaba mide bulantısı yapar mı bende diye düşünüyorum ÇÜnKü ben 5. ayıma kadar kustum hala da sabahları midem çok hassas oluyor o yüzden hep tereddütteyim umarım yapmama gerek kalmaz
Elele Melissssa ben de en çok kusmaktan korkuyodum beklerken biraz midem bulandı hemen dışarı çıktım temiz hava biraz iyi geliyo beklerken dışarda bekleyin bence
FatmaKandemir Ben yaptım kustum aç karna sabah şeker yüklemesi de yapılınca mide bulantısı çok oluyor. Ben 2.. defa denedim onu da zar zor ttttm kendimi yaptım çok şükür