FatosNazim53 Kızlar bir süredir sağ göğüs altı iç kısmında yanma oluyor içerden yani disardan hiç bir sekilde kızarıklık falan yok. İçerde yanma var. Batma da var. Aşırı rahatsız ediyor. Benim gibi olan var mı acaba. 33+4 haftadayim
gozdetrhn FatosNazim53 bennnn kimseye anlatamıyorum derdimi sol göğüs altımda kaburgamın içi mi desem hemen derinin altı mı desem aşırı yanıyor. ağrı yok bende ama sanki çakmakla yanmış gibi elimi yüzeyden değince bile yanıyor. dışardan birşey belli değil ama bende 38+4 üm bu durum 34 den beri var
FatosNazim53 gozdetrhn aynısı. Gerçekten aynısı bendeki işte. Benimde sağ göğüs. Çıldırmak üzereyim işte. 36. Haftada kontrolüm var. Gidince soyliycem. Baktım olmuyor acile gidicem.
gozdetrhn FatosNazim53 acil birşey yapmaz boşuna gitmeyin zaten devamlı olmuyordur benim özellikle akşamları çok artıyor
Nurcangulpideci @FatosNazim53 benim de iki göğüs aramin hafif aşağısı yanıyor bişey değsin istemiyorum sanki tahriş olmuş bisey olmuş gibi ama yok. Dik bi şekilde oturunca geçtiğini farkettim. Huzursuz edici bisey var ama görünürde bisey yok ilginç. Gebelikten ötürü olan doğal bisey olduğunu düşünüyorum şu an bizlerde olduğuna göre 🙄
Nazugrak16 gozdetrhn yok bebek büyüdüğü için organlar yukarı çıkıyor bende öyle oluyor yemek yiyene kadar kalk eğil kal eğil dediğinizi anladım hatta sirtada vurabiliyor tam göğüsün altındaki kemik çakmakla yakar gibi sızlıyor geçer ama 26 mi 27 haftada bitti
Nzli_1204 @“FatosNazim53” tam anlattığıniz gibi benmde öyle sağ tarafimda o kadar kötü bir ağrı ki uzandigim zaman çok oluyo sürekli dik durmam gerekiyo bnde 37 haftaligim gece agrisindan uyuyamıyorum.