Ozgesenses12 Merhaba kızlar.. 3 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için vakumlu kürtaj işlemi uygulandı. Regl 8 gün var fakat sol kasık ağrısı mevcut ilk bebeğimi kaybettiğim gebeliğim de de bu şekilde öğrenmiştim. Bu gün test yaptım sizce var mı ?
3MelekAnnesiiii Ozgesenses12 cok cok asiri silik bi cizgi gordum sanki ilk resimde😍 insaAllah varfir canim
Merve20 Ozgesenses12 ilk attığınız görselde silik çizgi var. Bende küratjdan 4 ay sonra falan hamile kalmıştım. İnşaallah hayırlısıyla vardır 🍒
zeynozey Ozgesenses12 canım her fotoda gördüm hayalet çizgiyi:) kenarlardan kırıp içindekini çıkartırsan daha net görürsünn. Bende böyle bi çizgiyle öğrendim beta 17 ydi☺️ Kan ver canım inşallah vardıırr😍
Asye22 Canım regline daha 8 gün varmış daha erken bir hafta bekle öyle yap sonra insan çok üzülüyor biliyorum beklemek çok zor ama bnce öyle yap
Likayolcusu Ozgesenses12 bende çok sabırsızım adetimden 15gün sonra hemen test yapmaya başlıyırdum hergün 😃 bu sefer hemen silik çizgi görmüştüm ikiz gebelik diye çok erken öğrendim galiba siiznde silik çizgi var gibi duruyor ama kuruma çizgisi de olabilir kanda çıkar yakınınızda klinik falam varsa baktırın bi
Ozgesenses12 3MelekAnnesiiii ben hariç gören olduğuna sevindim halisilasyon görüyorum zannediyordum ☺️
Ozgesenses12 Merve20 hayırlısı sağlıkla sıhhatle hayırlı şekilde gelsin tüm bebişlerimiz en güzel vakitte 🤲🏼🌸 hayırlı olsun sizinde doğum oldu mu yada gebelik devam mı ediyor süreç nasıl bit sıkıntınız yoktur inşAllah ilk gebelikten dolayı endişelerim mevcut
Fik 2 gün sonra tekrarla kuzum valla sanki çok silik bende gördüm gibi inşallah vardır bebiş Allah gönlüne göre versin 😍 2 gün sonra yine at bize buraya 🥰
Merve20 Ozgesenses12 Benim ikinci gebeliğim 4 yaşında kızım var 😌 Şimdi 19 haftalık olacağız gayet sağlıklıyız elhamdülillah oğlum olacak , iki gün önce kontrolüm vardı her şey yolunda çok şükür 😌
Yenidenanne2 Ozgesenses12 ilk resimde 2. Çizgi görünüyor canım ama 4 5 gün kala tekrarla erken gebelik testini tekrar