Poyrazin_annesi Kızlar gecelerı bacagıma kramp giriyor taş gibi oluyor şişiyor resmen cığlık atıyorum. Sizede oluyormu . Kramp grınce ne yapıyorsnz
Dilsay Poyrazin_annesi Ayyy ben ben bennn🥹🥹🥹Hele ki baldirimmm😭😭Bacagimi gerince giriyor birde bi anda firliyorum yataktan kalkip oturuyorum geciyor yavas yavas ama kalbim duracak gibi oluyor cok berbat bi agrii😭😭2 gundur baldirimda ve hicbir sekilde gecmiyor..Gecen ay olmustu 1 hafta surmustu bu da gecsin bitsin artik😭
AyFa1608 Poyrazin_annesi kaç haftalıksın ? Benimde şu son 2 gündür oluyor uyku arasında kramp giriyor. Uykuda olması daha kötü 🥹
Poyrazin_annesi umena ay valla masaj yapıyrm bacagıma fln ama geçmesi 5 dakıka sürüyo snra tüm uykm kacıyo
Dilsay Poyrazin_annesi hemen kalkip oturuyorum ayagimi sarkitiyorum yataktan rahat birakiyorum bi tik iyi geliyo sende dene istersen
miray_85 Hamilelikte kramplar normal ama gece uykudan uyandırması kötü oluyordu az çekmedim bende kramplar icin magnezyum kullanıyorum ve kramp girince yukarıya doğru masaj yaparak geçiyordu benimki
Tugba54_ Poyrazin_annesi benimde gece çok oluyodu resmen kaskatı kesiliyodu sağ bacağım magnezyum kullanmak biraz da olsa rahatlatıyo
bademli_puding Poyrazin_annesi canım magnezyum al yorulduğun içinde oluyor olabilir ben yorulduğumda oluyor genelde doktoruna danış magnezyum versin
IkraMustafaa Poyrazin_annesi hemen kalkmaya çalışıyorum yataktan öyle hafif hafif bacağımın üstüne basınca geçiyor o şekilde kasılma 😚
MelisBerdo Poyrazin_annesi magnezyum takviyesi almanız gerekiyor bence ben de bu şikayetle doktora sordum magnezyum eksikliği varmış