Minikmucizelere Kızlar ya ikindinden beri karnimda agri desen degil acı desen değil sey gibi hani tuvaletini tutunca bi baskı olur ya öyle bi şey var karnimda nedendir hiç böyle bi şey yasayan oldu my
Marsmelow Minikmucizelere Bende de aynı his var. Rahimde hafif bir basınç doluluk hissi gibi. Hatta bunu nasıl araştırabilirim ki dedim. 7 ay önce rahim filmi çektirmiştim o aralar da benzer bir his olmuştu. Sebebini hiç bilmiyorum canım. (İdrarımı biraz tutunca daha da hissettiriyor)
Marsmelow Minikmucizelere bu arada benim de reglime 8-10 gün var. Yumurtlama dönemini üst üste değerlendirdik 4 gün. Onun etkili olma ihtimali de var. Ama dediğim gibi ağrı sızı gibi de değil. 💁🏽♀️
Sevgi56 Minikmucizelere canım adet öncesi belirtiler olabilir, bence hamilelik için belirti takibi yapma insanız vücudumuz her ay aynı şekilde çalışmayabilir, adetine kaç gün var bu arada
aysenuroztunc Kasım ağrısı bazen hamilelik belirtisi olabiliyor test yapmadan maalesef doğru bi şekilde yönlenemezsin ki regline de 8 gün varmış daha çok erken canım iki üç kadar bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin
Minikmucizelere aysenuroztunc inşallah gebeliktendir ya adrt olcam diyede korkuyo insan yedi gun var daha üç gun kala yapayim bari test
Minikmucizelere Marsmelow aynn ya bende araştıracak oldum ne yazacagimi bilemedim inşallah hakkimizda hayırlısı olur
Minikmucizelere Marsmelow benim yumurtlamada 10 unda falan oldu degerlendirdik bakalım inşallah sende bende güzel haberler alırız 🙏