noluyosanagenemiross Aydayım ilk 3 ayım aşırı kabızlıkla geçti ağlaya ağlaya geçti o dönem şimdi ishal oldum son 2 haftadır muz yiyorum tekrar kabızlık geliyo akana 2,3 gün geçince tekrar ishal oluyorum böyle olan var mı? Bide af edersiniz makatım aşırı sızlıyo
Jamila_Karim noluyosanagenemiross 5 gündür ben de ishalim Bu gün doktorumla konuştum Kullandığın ilaçlar ishal yapa bilir dedi ve ilaçları bir süreliğine bırakmamı söyledi Belki de sizde de ilaçlar yüzündendir
Yesraan noluyosanagenemiross 38 oldum üç haftadır ishalim bende doğuma bağlıyorum ama nedeni belli deil
07melike Şuan 8+2 deyim ☺️ 2 gün sonra muaynem var 😊 6 Haftalıkken öğrendim hamile olduğumu 😊 6. Haftamda Kabızlık ve Kasık ağrılarım çoktu ☺️ Tuvalete çıkma isteği Akıntı ve kabızlık bu 3 ü hayla devam ediyor bende de :)
noluyosanagenemiross Tubag1 sanırım salgın galiba ya etrafımdakiler de böyleymiş ama 2 haftadır böyleyim ben 🙄
noluyosanagenemiross Jamila_Karim ne ilacı kullanıyorsunuz? Ben decavit prilam bi 10 senedir raporlu ilacım var onu kullanıyorum tek
Jamila_Karim noluyosanagenemiross doktorum 1 hafta önce bana Elevit isimli hamile vitamini verdi onu kullanmaya başladıktan sonra ishal yarandı bende Doktorum kullanmayı durdurmamı söyledi Talimatını okudum orda da yazıyordu yan etki olarak mide bağırsak bozukluğuna neden ola bilir
noluyosanagenemiross Jamila_Karim hm yok ben verilen vitamini 3 aydır kullanıyorum onunla alakalı olduğunu sanmıyorum 😒