gizem3435 Esmeral kilosu normal gidiyor ama bilemiyorum tabiki doktorumuzla değerlendiririz bunu. Ama doğum sonrasını o da bilemez ciğerleri pek kiloyla alakalı olmadığı için..
Sacmalama_engiinn Yesraan o zaman senin doğumun yakın bol bol yürüyüş yap merdiven çık inşallah kolay doğumun olur Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bütün hamişlere💖
Mommm03 Yesraan seni korkutmak istemem normalde normal isteyen ben sezeryan istedm gerisini duyma 🙈 kızımda çok iyiydi zor değildi smdı öyle değildi, içerden kaç tane bilmiorum ama dişardn 2 tane dikişim oldu
Tugcee96 Yesraan nasıl oluyor kuzum nişan gelince benim gündüz çok az kahverengi leke geldi ama başka bir şey yok arada bi adet ağrısı gibi ağrı oluyor o kadar
Mommm03 Yesraan sakın korkma bak dediğim gbı kızımda çok güzel geçti hiç korkmdm ama bunda zor dayandım Dikişlerim şimdi ara ara batıyor yoksa dikiş acısı cekmedm dikiştn yana skntı yok
Yesraan Mommm03 ayy benimde erkek inşaallah bir avazda kurtulurum ilk gebeligim benimde ele muayene biraz zordu ama