Hayall33 Süt sağma makinası kullanıyorum yavrularım küvezde emziremiyorum ama göğüs ucum hep çatladı garmastan pomat, lansinoh krem zeytinyağı gümüş kapak dışında bir öneriniz var mı?
Merveklc3 Hayall33 Ayva çekirdeği küçük bir kaba köy üzerini geçsin su 1 gün bekleyince yoğun kivam akıyor onu sürünce geçiyor dene mutlaka suyu çok koyma ama
selinkaradag Henüz doğum yapmadığım için kullanmaya başlamadım ama doktorum Adalox göğüs ucu spreyi önerdi çok iyi olduğunu söyledi
Sultangonull Gümüş göğüs kapağını tavsiye ederim. İlk hamileliğimde doğumdan sonra yırtılma olmuştu bebeği her emzirişimde kalmıyordu gümüş kapak sayesinde iyileşti
Fatosozer Benim de o kadar çok çatlağım olmustuki her emzirmemde canımdan can gidiyordu. Doktorum tereyağından biraz al göğüs ucuna yedir üzerinede streç film koy her emzirmemde sonra bunu tekrarla demişti iyileşene kadar. Gerçekten bana çok faydası oldu. Çocuğumu emzirmeden hemn silip yikiyordum öyle emziriyordum. Tavsiye ederim
ipekmom_ Canım bıttım özünü duymuştum çok iyi geliyormuş, bebeklerede kullanabilirsin daha sonra pişik, konak için. birde ayva çekirdeği jeli Kendim denemedim ama etrafımda kullanıp fayda gören çok duydum