SenaKocamaz 5+4 haftalık hamişim. 1 hafta önce bebeğimizin olacağını öğrendik fakat doktorum keseyi göremediği için dış gebelik olasılığı üzerinde duruyor. Çok gerginiz. Bunu yaşayan tek bizmiyiz çok merak ediyorum, bu durum normalmi? Yardım lütfeeeeen 😔
Msalbyrk SenaKocamaz iyde 6.hafta icinde de goruleblyo . Nasi hemen insanin morelni bozyor bu dktorlar. Demedimi sana haftaya bida bakalm dye
Pinkyy SenaKocamaz canım daha erken,benim 6.haftada kese gözüktü oda alttan muayene ile,bazen daha geçte gözükebilir,stres yapma kendine
Ecearya SenaKocamaz hcg 1500 lerdeyken kesem göründü 3000 lerdeyken kal atışını duyduk telaş yapma geç dollenmedir belki.
SenaKocamaz Busrakuzeyasaf25 Msalbyrk evet yarın kontrolüm var doktor böyle söyleyince 2ayrı doktora gittim onlarda kese görünmüyor deyince iyice telaş yaptık, içim çok rahatladı şuan 🙏🏻🙏🏻
seyma281015 Bana da aynı şeyi dediler 1 hafta ağladım boştan yere. Hatta özele gitmiştim gece göremedi kadın keseyi. Sabahına devlet hastanesine gittim oradaki doktor gördü. Ama çok küçüktü düşük yapabilirsin dediler onlar da. Meğer geç döllenme olmuş 1 hafta sonrasında da hem kesesini hem kendisini gördük 😊😊
Esra1122 Benimde rahmim aşağıya doğru eğimliymiş ilk baktığında göremedi sonra alttan ultrasonla bakınca görüldü moralinizi bozmayın bir hafta on gün kadar bekleyin kalp atışını da duymuş olursunuz 😉
GamzeAkova Mrb. Bende 5+4deyim. Bugün kontrolümde keseyi gorduk ama canini sıkma. Hepsi ayni tarihte gorulecek diye bise yok. Icini ferah tut dua et.