Tubakasap bitterciko sudocrem aldim da başka ne kullanabilirim acaba diye dedim bu yeterli gelirmi diye
bitterciko Tubakasap ben piyasada ne varsa kullandım diyebilirim . Sudocrem gibi işe yarayanına denk gelmedim . En inatçı pişiğe bile iyi geldi bence yeterli tabi bebeğin cildine göre de değişir durum
etur93 sudo krem içeriği temiz değil. mustela 1-2-3 ıncıa minoris ıva natura ecowell içeriği temiz olanlardan. kullanmadım ama araştırmalar sonucu bunlar
Kgns Tubakasap sebamed kullanmıştım oğlumda bir kere bile pişik olmadı çok şükür. Simdi yine onu aldım umarım yine aynı şekilde olur.
kadertugrul7 Tubakasap hamazinc kullaniyorum ogluma ciddi pisiklerde bile akşamdan sabaha baya etki ediyor ozellikle ishalin yaktığı pisiklerde
kadertugrul7 Tubakasap rica ederim ben cok memnun kaldim şimdiye kadar bir sürü kullandim ama en çabuk etki aldığım bu krem oldu
pembemor25 Tubakasap kullanmadım ama iyi diye duyduklarım; incia ve weleda içeriğine bakmanızı öneririm
nacik0015 Tubakasap canım ben muslera aldım suda krem de var evde ama organik kantoron yağı da aldım hazırda dursun bi arkadaşımın kızı çık hassas sadece kantoron geçiriyor onunkini o yüzden bende aldım inşallah gerek kalmaz
Maviboncuk52 Tubakasap hastanede bepantol verdiler pişik olmuştu kızım sürdüm etki görmedik eve geldiğimde hemen sudocrem sürdüm bi dahaki bez değişimde geçmişti pişiği sürekli onu kullanıyorum