ensensr23 29 haftalığım mide bulantılarım ilk 3 ay gibi geri döndü🤮hiçbişey yiyemiyorum korkuyorum yemek yemeye sizde durumlar ne? Bu daha nekadar devam edecek acaba çok kötüyüm🥶
beyzacmvrc ensensr23 uf korkutma beni 26+5 im 🙄 Ama diyolar zaten 3. Trimester da bulantılar geri dönüyomus ilk aylardaki gibi Benim ilk 3 ay bulantım pek olmaid inşallah yine olmaz
Mom_89 ensensr23 37. Haftamdayim hala kusuyorum. Hafifledi gibi oluyor birde üstüne migde yanmalari ekleniyor. Çok kotuyum son 4 günüm ama ağlamak için zor duruyorum artık.
11melike Efnan38 eee bu bulantılat ne zaman gidiyor 😀 ben 16+6 oldum hala berbat durumdayım yanma kusma ne zaman rahata ericem diye düşünüyorum da demekki doğurana kadar devam
ensensr23 Mom_89 evt tam anlattığınız gibi sanki boğazımda bişey var geçmiyor midem yanıyor,bulanıyor. Bugün baya ağladım artık.
Mucizem33 ensensr23 ama bebekten bebeğe fark ediyor sanirim. Kizim da 9 ay çektim doğumda bile oldu ama çoksukur suan yok
Mom_89 ensensr23 gerçekten Allah sabır versin son 4 günüm ama birde bana sorun nasıl dayanıyorum. Allah hepimize şifa versin güzel güzel atlatalım.
Mucizem33 ensensr23 sanırım.oyle benim.kizimsa cok zordu başımı kaldıramazdım. Ama şükür oglusumda oyle bir sorun yok
selinsmother ensensr23 31+2 dün acildeydim valla mide bulantılarım felaket kusarken idrar kaçırıyorum açlıktan susuzluktan ölücem mafoldum . 2 serum yedim gelince onuda kustum halıya evin durumu vahim ben vahim nasıl geçicek bu günler çok kötüyüm çok
ensensr23 selinsmother çok geçmiş olsun🌸idrar kaçırma bende de var maaleesef benimde mide bulantılarım devam ederse acile gidicem artık dayanılacak gibi değil.
selinsmother ensensr23 serum yedim de valla serumu da kustum hiç işe yaramadı bende Allahım sağlıkla kucağımıza alalım gebelik ne zor şeymiş 😢🤲🏻
Liliales ensensr23 bende bulantı yok ama reflü gibi oluyor ağır yemişsem, boğazım yanıyor az yemeye çalışıyorum artık. 29+4 haftalık hamileyim
ensensr23 Liliales Reflüde çok berbat bişey ya özellikle akşamları başlıyor bende süt içmekten bir hal oldum.